Γκριεζμάν: «Ο Σιμεόνε είναι η αιτία που κατέκτησα το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ο Γάλλος επιθετικός αποθέωσε για άλλη μια φορά τον προπονητή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Γκριεζμάν: «Ο Σιμεόνε είναι η αιτία που κατέκτησα το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν κατάφερε να ξεχωρίσει την περσινή χρονιά πανηγυρίζοντας πρώτα το Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης και έπειτα το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η κατάκτηση του Μουντιάλ με τα χρώματα της Γαλλίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην πλούσια καριέρα του ταλαντούχου επιθετικού.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του μίλησε για αυτό του κατόρθωμα αποθεώνοντας το προπονητή του στους «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο πρώτος στον οποίο έστειλα μήνυμα μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν ο Σιμεόνε. Του έστειλα μία φωτογραφία με το κύπελλο και του είπα: “Δες πόσο όμορφο είναι. Το κέρδισα εξαιτίας σου”. Κατέκτησα το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω του Σιμεόνε».

Επίσης τόνισε πως ο Αργεντινός τεχνικός μετά την νίκη της Γαλλίας κόντρα στην πατρίδα του σχολίασε πως οι «τρικολόρ» θα στεφθούν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε δεν δίστασε να σχολιάσει και την σύγκριση που γίνεται γύρω από το όνομα του, με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτοί οι παίκτες είναι γνήσιοι θρύλοι του αθλήματος. Δεν ξεκουράζονται ποτέ. Κάθε χρόνο σκοράρουν 50 γκολ, κατακτούν τίτλους, Χρυσές Μπάλες και την επόμενη χρονιά το ξανακάνουν. Την περασμένη χρονιά κατέκτησα το ευρωπαϊκό Super Cup, το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Europa League. Εξαιτίας αυτού, βάζω τον εαυτό μου στο ίδιο “τραπέζι” με τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Συνολικά σε μια καριέρα είναι δύσκολο να τους πλησιάσεις, αλλά σε μία μόνο χρονιά, νομίζω πως είναι εφικτό».