Coppa Italia: Διπλό η Τσιταντέλα στο Έμπολι, περίπατο η Πάρμα στο Μπάρι

Η πρώτη έκπληξη στην φάση των «64» του κυπέλλου Ιταλίας καταγράφηκε στο Έμπολι, όπου η δεύτερης κατηγορίας Τσιταντέλα νίκησε την τοπική ομάδα με 2-1. Η Πάρμα έκανε περίπατο στο Μπάρι (0-3), εύκολα η Βερόνα την Άσκολι (3-1)

Coppa Italia: Διπλό η Τσιταντέλα στο Έμπολι, περίπατο η Πάρμα στο Μπάρι

Η πρώτη έκπληξη στο Coppa Italia στην φάση των «64» καταγράφηκε στο Έμπολι, όπου η τοπική ομάδα που συμμετέχει στο Καμπιονάτο, αποκλείστηκε από την Τσιταντέλα δεύτερης κατηγορίας με 2-1. Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν ο Αματούσι στο 61’ και ο Μαγκράσι στο 80’, και έτσι πήγε στράφι το γκολ του Καπούτο στο 8’.

Αντίθετα, η Βερόνα ήταν στιβαρή και αποφασιστική και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην δεύτερης κατηγορίας Άσκολι την οποία νίκησε με 3-1. Τα γκολ για την Ελλάς Ο Εμπουλά ο Νταβίντοβιτς και ο Ντζούριτς (47’), ενώ για την Άσκολι σκόραρε ο Φορτέ (39’).

Σε αναμέτρηση ομάδων δεύτερης κατηγορίας, η Πάρμα έκανε περίπατο στο Μπάρι (0-3). Κυρίαρχοι οι φιλοξενούμενοι έκαναν πάρτι στον νότο με γκολ που πέτυχαν οι Μπενέντιζακ (7’), Μπονί (34’) και Μαν (75’) και πέρασαν στους «32» του Coppa Italia.