Φούλαμ: Κοντά σε Αντάμα Τραορέ

Η Φούλαμ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αντάμα Τραορέ με ελεύθερη μεταγραφή.

Φούλαμ: Κοντά σε Αντάμα Τραορέ

Η Φούλαμ είναι κοντά στο να υπογράψει τον πρώην εξτρέμ της Γουλβς και της Μπαρτσελόνα Αντάμα Τραορέ με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο 27χρονος έφυγε από τη Γουλβς το καλοκαίρι με τη λήξη του συμβολαίου του και τώρα πρόκειται να συνδεθεί με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, με την επικείμενη συμφωνία να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Η Φούλαμ επιθυμεί να ενισχυθεί στα άκρα μετά τις αποχωρήσεις των Νταν Τζέιμς Μάνορ Σόλομον και Νέεσενς Κεμπάνο το καλοκαίρι. Ο Τζέιμς επέστρεψε στη Λιντς μετά τον δανεισμό του, ο Σόλομον πήγε στην Τότεναμ και ο Κεμπάνο μετακόμισε στην Αλ Τζαζίρα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τη λήξη των αντίστοιχων συμβολαίων τους.

Ερωτηθείς την Πέμπτη αν η ομάδα του χρειάζεται ακόμη ενίσχυση, ο Σίλβα δήλωσε: Σίλβα: "100%, χωρίς αμφιβολία. Μας λείπουν πραγματικά οι αριθμοί. Η αγορά ήταν δύσκολη για εμάς και (άλλους συλλόγους) σε αυτό το επίπεδο. Αλλά χρειαζόμαστε περισσότερους.

Έχουμε δύο πρόσωπα μέσα και επτά έφυγαν από την ομάδα μας. Οι στόχοι υπάρχουν. Ξέρουμε τι θέλουμε. Θέλουμε να προσθέσουμε ποιότητα και καλούς επαγγελματίες. Δεν ήταν εύκολο".

Η Φούλαμ έχει ήδη αποκτήσει τον πρώην συμπαίκτη του Τραορέ, Ραούλ Χιμένεθ, από τη Γουλβς έναντι αμοιβής περίπου 5 εκατομμυρίων λιρών, καθώς και τον Κάλβιν Μπάσεϊ από τον Άγιαξ σε μια συμφωνία αξίας περίπου 19 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Τραορέ εντάχθηκε στη Γουλβς το 2018 και πραγματοποίησε 200 συμμετοχές με την ομάδα. Είναι επίσης διεθνής με την Ισπανία με οκτώ συμμετοχές, την τελευταία εκ των οποίων συγκέντρωσε το 2021.

Ο Τραορέ πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22 ως δανεικός στην Μπαρτσελόνα, όπου είχε 11 συμμετοχές, πριν επιστρέψει στη Γουλβς.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε 34 φορές για τον σύλλογο των Μίντλαντς, σημειώνοντας δύο γκολ και δίνοντας δύο ασίστ στην Premier League.

Η Φούλαμ ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα απέναντι στην Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" το Σάββατο.