Μπέρνλι- Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Ο Χάαλαντ το βιολί του…

Με δύο γκολ του Νορβηγού «κανονιέρη» Έρλινγκ Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της «νεοφώτιστης» Μπέρνλι στην πρεμιέρα της Premier League

Μπέρνλι- Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Ο Χάαλαντ το βιολί του…

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το νέο πρωτάθλημα στην Premier League, καθώς επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Μπέρνλι.

Με πρωταγωνιστή και πάλι τον «κανονιέρη» ‘Ερλινγκ Χάαλαντ, που σημείωσε δύο γκολ οι «πολίτες»… πάτησαν το γκάζι από το πρώτο μέρος και κατέβαλαν τους «νεοφώτιστους» παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο.

Σε φάση διαρκείας στα καρέ της Μπέρνλι στο 4’ ο Ρόδρι με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Χάαλαντ κι αυτός με ωραίο σουτ με τη μια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας… λογαριασμό.

Στο 36’ υπέροχη ανάπτυξη από τα δεξιά, ο Γουόκερ γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι. Ο Άλβαρες την υποδέχτηκε και έστρωσε στον Χάαλαντ και εκείνος με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίχως να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 75’ Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα στρώθηκε στον Ρόδρι και ο Ισπανός μέσος από τη μικρή περιοχή με υπέροχο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

«Μελανό» σημείο για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ο τραυματισμός του Ντε Μπρόινε στο 24’ με τον Κόβατσιτς να τον αντικαθιστά.

Μετά το ματς με την Μπέρνλι η Σίτι θα αναμετρηθεί με τη Σεβίλλη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 16 Αυγούστου για το ευρωπαϊκό Super Cup.