Χάρι Κέιν: «Έκλεισε» στην Μπάγερν, σήμερα (11/8) στο Μόναχο

Ο Χάρι Κέιν έλαβε έγκριση από την Τότεναμ για να προχωρήσει την μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου.

Χάρι Κέιν: «Έκλεισε» στην Μπάγερν, σήμερα (11/8) στο Μόναχο

Ο Χάρι Κέιν έλαβε την έγκριση της Τότεναμ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου.
Ο 30χρονος επιθετικός πρόκειται να αναχωρήσει για την Γερμανία σήμερα (11/8) το πρωί, με τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή τετραετούς συμβολαίου από την Μπάγερν να έχουν προγραμματιστεί για σήμερα.

Ο Κέιν αναμένεται να φορέσει την φανέλα με το νούμερο 9, αφού συμφώνησε το βράδυ της Πέμπτης να ενταχθεί στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Νωρίτερα χθες, η Τότεναμ είχε αποδεχθεί προσφορά αξίας άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπάγερν.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας ήθελε να διευθετηθεί το μέλλον του πριν από την έναρξη της Premier League την Κυριακή, όπου η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Μπρέντφορντ.

Ο Κέιν είχε κλίνει προς την παραμονή στην ομάδα της παιδικής του ηλικίας, καθώς απολάμβανε τη ζωή υπό τον νέο προπονητή Άγγελο Ποστέκογλου. Αλλά τελικά η υπόσχεση μιας νέας πρόκλησης στην Μπάγερν αποδείχθηκε πολύ δυνατή.

Ο επιθετικός βρισκόταν στους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του και η Τότεναμ ήθελε να τον δεσμεύσει με νέους όρους.

Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία πρόοδος σε αυτό το θέμα, γεγονός που οδήγησε τον σύλλογο να πάρει την εξαιρετικά δύσκολη απόφαση να πουλήσει τον ταλαντούχο του παρά να τον χάσει δωρεάν το επόμενο καλοκαίρι.

Η Μπάγερν είχε δει τρεις προσφορές για τον Κέιν να απορρίπτονται, με την πρώτη να γίνεται τον Ιούνιο, πριν κάνει την υπέρβαση την Τετάρτη.

Ο Κέιν ήταν πάντα απρόθυμος να προχωρήσει σε μεταγραφή μόλις ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος 2023-24 και είχε ενθαρρυνθεί από την πρώιμη επίδραση του Ποστέκογλου.

Συμμετείχε πλήρως στην καλοκαιρινή περιοδεία της Τότεναμ στην Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη, προτού σκοράρει τέσσερα γκολ στην εντός έδρας νίκη με 5-1 επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ την Κυριακή, σε αυτό που θα είναι πλέον το τελευταίο του παιχνίδι για τον σύλλογο.

Ο Ποστέκογλου παραδέχτηκε μετά από εκείνο το παιχνίδι ότι βρισκόταν σε "ανοιχτό διάλογο" με τον Κέιν και τον σύλλογο για μια πιθανή αλλαγή, αλλά προειδοποίησε για την ανάγκη να υπάρξει σύντομα αποτέλεσμα για το καλό όλων των πλευρών.

Ο Κέιν θα αποχωρήσει ως ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Τότεναμ, έχοντας πετύχει 280 γκολ σε 435 συμμετοχές.