Στη Μαγιόρκα ο Νταρντέρ που απασχόλησε τον Ολυμπιακό

Ο Σέρχι Νταρντέρ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαγιόρκα με την οποία έδωσε τα χέρια η Εσπανιόλ στα 8 εκατ. ευρώ.

Στη Μαγιόρκα ο Νταρντέρ που απασχόλησε τον Ολυμπιακό

Ένας ποδοσφαιριστής που απασχόλησε τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική του ηγεσία ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν ο Σέρχι Νταρντέρ. Το όνομα του ήταν γι' αρκετές ημέρες στην επικαιρότητα με τους Πειραιώτες να προσπαθούν να κάνουν δικό τους τον παίκτη της Εσπανιόλ.

Τελικά ο ποδοσφαιριστής καταλήγει στη Μαγιόρκα, η οποία επίσης ασχολούνταν με την περίπτωση του γι' αρκετά μεγάλο διάστημα και κατάφερε να τα βρει με την Εσπανιόλ. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ισπανία η συμφωνία των δύο πλευρών είναι οριστική.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται στο νησί ο Νταρντέρ προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με τη Μαγιόρκα, το οποίο αναμένεται να είναι διάρκειας τεσσάρων ετών. Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει στα 8 εκατ. ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ με τα μπόνους επίτευξης που έχουν μπει στη συμφωνία.

Ο Νταρντέρ γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μαγιόρκα, ενώ οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστής θα είναι στα 3 εκατ. ευρώ το χρόνο. Στο νησί υπάρχει πίστη ότι θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή της ομάδας.