Μέσι: Αναβάλλεται το ντεμπούτο του στο MLS

Το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι στο MLS αναβάλλεται μετά την νέα πρόκριση της Ίντερ Μαϊάμι στο Leagues Cup.

Μέσι: Αναβάλλεται το ντεμπούτο του στο MLS

Το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι στο Major League Soccer αναβλήθηκε μετά την νέα πρόκριση της Ίντερ Μαϊάμι στο Leagues Cup.

Ο Μέσι αναμενόταν να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο MLS στον εντός έδρας αγώνα της 20ής Αυγούστου με την Σάρλοτ FC στο DRV Pink Stadium.

Ωστόσο, μετά την πρόκριση και των δύο συλλόγων στην τελευταία φάση του Leagues Cup -συναντιούνται στα προημιτελικά την Παρασκευή- η αναμέτρηση αυτή έχει πλέον μετατεθεί.

Σε ανακοίνωση της ομάδας αναφέρεται: «Η Major League Soccer (MLS) ανακοίνωσε σήμερα ότι ο αγώνας της Ίντερ Μαϊάμι με την Σάρλοτ FC που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για την Κυριακή 20 Αυγούστου στο DRV Pink Stadium αναβλήθηκε για μια μεταγενέστερη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Καθώς τόσο η Ίντερ Μαϊάμι όσο και η Σάρλοτ FC έχουν προκριθεί στα προημιτελικά του Leagues Cup 2023, ένας από τους δύο συλλόγους θα παίξει στις 19 Αυγούστου είτε στον τελικό του Leagues Cup είτε στον αγώνα για την τρίτη θέση».

Η Ίντερ Μαϊάμι αντιμετωπίζει την FC Σινσινάτι στον ημιτελικό του U.S. Open Cup στις 23 Αυγούστου, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μέσι θα μπορούσε να παίξει σε δύο διοργανώσεις κυπέλλων πριν από την πρώτη του εμφάνιση στο ίδιο το πρωτάθλημα.

Η επόμενη προγραμματισμένη αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS είναι εκτός έδρας με την Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς στις 26 Αυγούστου.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής σε τέσσερα παιχνίδια της Ίντερ Μαϊάμι, έχοντας πετύχει επτά γκολ και μια ασίστ.