Νότιγχαμ Φόρεστ: Πήρε Τέρνερ από την Άρσεναλ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκλήρωσε την μεταγραφή του τερματοφύλακα της Άρσεναλ και των ΗΠΑ, Ματ Τέρνερ.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πήρε Τέρνερ από την Άρσεναλ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκλήρωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Ματ Τέρνερ από την Άρσεναλ.

Ο 29χρονος διεθνής πορτιέρε των ΗΠΑ υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του εναντίον της πρώην ομάδας του το Σάββατο, όταν η Φόρεστ θα ξεκινήσει τη σεζόν στην Premier League στο Emirates.

Ο Τέρνερ έχει 32 διεθνείς συμμετοχές και μετακόμισε στο Βόρειο Λονδίνο το περασμένο καλοκαίρι, από το MLS, όπου είχε 111 συμμετοχές με την Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον.

Την περασμένη σεζόν είχε επτά συμμετοχές με την Άρσεναλ, ως αναπληρωματικός του Άαρον Ράμσντεϊλ και θα θέλει να αποδείξει την αξία του στην Premier League με την Φόρεστ.

«Όταν άκουσα ότι υπήρχε ενδιαφέρον για να με φέρουν εδώ, ένιωσα ότι ήταν σωστό για την οικογένειά μου, ένιωσα σωστό όταν μου μίλησε ο ατζέντης μου γι' αυτό και τώρα νιώθω ότι είναι η σωστή κίνηση για μένα», δήλωσε ο Τέρνερ .

«Ο προπονητής και το backroom staff, τα πάντα σχετικά με τον σύλλογο έχουν μια μικρή λάμψη. Ανυπομονώ να έρθω σε επαφή με τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς και την πόλη».

Η Νότιγχαμ Φόρεστ παραμένει σε καθημερινή επαφή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επιστροφή του Ντιν Χέντερσον στο City Ground, μετά τον δανεισμό του στην Φόρεστ την περασμένη σεζόν.