Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμφωνία με Γουέστ Χαμ για Μαγκουάιρ στα 30 εκατομμύρια

Η Γουέστ Χαμ συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την μεταγραφή του Χάρι Μαγκουάιρ αξίας 30 εκατ. λιρών

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμφωνία με Γουέστ Χαμ για Μαγκουάιρ στα 30 εκατομμύρια

Η Γουέστ Χαμ ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο σύλλογος του Λονδίνου είχε προσφέρει 30 εκατομμύρια λίρες για τον Μαγκουάιρ και το ποσό αυτό έχει γίνει πλέον αποδεκτό.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες αναζητά ενίσχυση μετά την πώληση του Ντέκλαν Ράις στην Άρσεναλ σε μια συμφωνία αξίας 105 εκατομμυρίων λιρών, ενώ ο Μαγκουάιρ θα ελπίζει να αναζωογονήσει την καριέρα του μετά την πτώση του στην ιεραρχία υπό τον Έρικ Τεν Χάαχ.

Ο 30χρονος είχε μόλις 16 συμμετοχές στην Premier League την περασμένη σεζόν, με τους Λισάντρο Μαρτίνεθ, Ραφαέλ Βαράν και Βίκτορ Λίντελοφ να προτιμώνται στο κέντρο της άμυνας.

Ο διεθνής Άγγλος απαλλάχθηκε επίσης από την αρχηγία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Ο Μαγκουάιρ, το συμβόλαιο του οποίου έχει διάρκεια έως το 2025, ήλπιζε να παραμείνει και να παλέψει για τη θέση του στο Ολντ Τράφορντ, αλλά ο προπονητής της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανέφερε ότι η έλλειψη χρόνου συμμετοχής στη Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να επηρεάσει τη διεθνή του καριέρα.

Ο Μαγκουάιρ ήρθε στη Γιουνάιτεντ από τη Λέστερ έναντι 80 εκατομμυρίων λιρών το καλοκαίρι του 2019, αλλά ο σύλλογος επιδιώκει να ξεφορτωθεί παίκτες αυτό το καλοκαίρι μετά την υπογραφή των Αντρέ Ονάνα, Μέισον Μάουντ και Ράσμους Χόιλουντ.

Η Γουέστ Χαμ είδε να απορρίπτεται προσφορά ύψους 30 εκατ. λιρών για τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σκοτ ΜακΤομινέι.

Αλλά πρόκειται να υπογράψει τον Τζέιμς Γουόρντ-Πρόουζ από τη Σαουθάμπτον, αφού συμφώνησε σε μια ακόμη μεταγραφή ύψους 30 εκατ. λιρών.