Νιουκάστλ: Έκλεισε Λιβραμέντο

Η Νιούκαστλ έφτασε σε συμφωνία με τη Σαουθάμπτον για τον Τίνο Λιβραμέντο ύψους 40 εκατ. λιρών.

Νιουκάστλ: Έκλεισε Λιβραμέντο

Η Νιούκαστλ πρόκειται να υπογράψει τον Τίνο Λιβραμέντο, αφού η Σαουθάμπτον αποδέχθηκε προσφορά που πλησιάζει τα 40 εκατομμύρια λίρες.

Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο συλλόγων ξεκίνησαν τον Ιούνιο και οι διαπραγματεύσεις περιπλέκονται από το γεγονός ότι η προηγούμενη ομάδα του, η Τσέλσι, οφείλει ένα μεγάλο ποσό πώλησης σε οποιαδήποτε μεταγραφή - που σημαίνει ότι η Σαουθάμπτον απαιτεί ένα μεγάλο ποσό για να εξασφαλίσει ένα σημαντικό κέρδος για τον εαυτό της.

Η Σαουθάμπτον ξεκινά την περίοδο 2023-24 την Παρασκευή, ταξιδεύοντας για να αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Η συμμετοχή του Λιβραμέντο σε αυτόν τον αγώνα είναι αμφίβολη, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί σχετικά με την πιθανή μεταγραφή του.

Ο Λιβραμέντο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης περιόδου αναρρώνοντας από τον τραυματισμό που υπέστη τον Απρίλιο του 2022.

Ο 20χρονος επέστρεψε στη δράση τον Μάιο και έπαιξε για την Σαουθάμπτον κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, ενόψει της επιστροφής της στην Championship μετά τον υποβιβασμό της από την Premier League.

Ο Λιβραμέντο ανέβηκε από τις ακαδημίες της Τσέλσι, πριν ενταχθεί στη Σαουθάμπτον τον Αύγουστο του 2021 με πενταετές συμβόλαιο.