Κέιν: Συνάντηση Μπάγερν και Τότεναμ

Οι αξιωματούχοι της Τότεναμ και της Μπάγερν Μονάχου συναντήθηκαν για να συζητήσουν τη μεταγραφή του Χάρι Κέιν.

Κέιν: Συνάντηση Μπάγερν και Τότεναμ

Οι εκπρόσωποι της Τότεναμ και της Μπάγερν Μονάχου συναντήθηκαν σήμερα (31/7) στο Λονδίνο για να συζητήσουν τη μεταγραφή του επιθετικού Χάρι Κέιν.

Η πρωταθλήτρια της Bundesliga είδε την προσφορά της τον περασμένο μήνα ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους για τον αρχηγό της Αγγλίας, αλλά οι δύο σύλλογοι έχουν καλές σχέσεις και παραμένουν σε επαφή.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τότεναμ Ντάνιελ Λέβι στο Λονδίνο, αν και δεν κατατέθηκε προσφορά για τον Κέιν ούτε αναφέρθηκε κάποια τιμή.

Ο 30χρονος Κέιν, ο οποίος αναφέρθηκε για την προετοιμασία της Τότεναμ στις 12 Ιουλίου, έχει ένα χρόνο υπόλοιπο στο τρέχον συμβόλαιό του στο βόρειο Λονδίνο και ο σύλλογος εξακολουθεί να ελπίζει να τον πείσει να το επεκτείνει.

Η Μπάγερν βρίσκεται στην αγορά για έναν νέο επιθετικό αυτό το καλοκαίρι, με τον προπονητή Τόμας Τούχελ να έχει ήδη συζητήσει μια πιθανή μετακίνηση με τον αρχηγό της Αγγλίας.

Ο Κέιν συμμετείχε στην περιοδεία του συλλόγου για την προετοιμασία στην Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη και, αν δεν πραγματοποιηθεί κάποια μετακίνηση, αναμένεται να παραταχθεί στην ενδεκάδα όταν η Τότεναμ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην Premier League απέναντι στην Μπρέντφορντ την Κυριακή 13 Αυγούστου.