Άρσεναλ: Διερευνά κίνηση για τον τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ, Ντέιβιντ Ράγια

Η Άρσεναλ διερευνά συμφωνία για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ, Ντέιβιντ Ράγια.

Άρσεναλ: Διερευνά κίνηση για τον τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ, Ντέιβιντ Ράγια

Η Άρσεναλ θέλει να προσλάβει τον Ισπανό τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ, Ντέιβιντ Ράγια για να ανταγωνιστεί το σημερινό Νο 1 Άαρον Ράμσντεϊλ για μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Η Μπρέντφορντ δεν έχει λάβει ακόμη πρόταση από την Άρσεναλ - ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα - αλλά γνωρίζει το ενδιαφέρον της.

Η πρωταθλήτρια της Μπουντεσλίγκα Μπάγερν Μονάχου διεκδικεί επίσης τον Ράγια, με την προτίμησή της να είναι ο δανεισμός. Η Μπρέντφορντ θα το σκεφτεί αυτό μόνο αν συμφωνήσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 27χρονος θεωρείται ότι προτιμά μια μετακίνηση στους μακροχρόνιους θαυμαστές του, την Άρσεναλ, όπου θα ξανασμίξει με τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της Μπρέντφορντ, τον Ινάκι Κανά.

Ο Ράγια συμμετείχε και στους 38 αγώνες της Μπρέντφορντ στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν, καθώς η ομάδα του τερμάτισε με το πέμπτο καλύτερο αμυντικό ρεκόρ στην κορυφαία κατηγορία, δεχόμενη μόνο 46 γκολ.

Ο υφιστάμενος αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Ματ Τέρνερ, εξετάζεται από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ως μία από τις δύο προγραμματισμένες προσθήκες τερματοφυλάκων.

Αν και υπάρχει απόσταση μεταξύ των εκτιμήσεων των συλλόγων για τον 29χρονο διεθνή παίκτη των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα γίνει κίνηση, η Άρσεναλ γνωρίζει ότι η Φόρεστ εξετάζει τον Τέρνερ και ο διάλογος συνεχίζεται.