Τσέλσι: Νέα «πόρτα» της Μπράιτον για Καϊσέδο

Η Μπράιτον απέρριψε προσφορά 80 εκατομμυρίων λιρών από την Τσέλσι για τον Μοΐζες Καϊσέδο

Τσέλσι: Νέα «πόρτα» της Μπράιτον για Καϊσέδο

Η Μπράιτον απέρριψε προσφορά 80 εκατομμυρίων λιρών (75 εκατομμύρια λίρες συν 5 εκατομμύρια λίρες μπόνους) από την Τσέλσι για τον Μοΐζες Καϊσέδο.

Η βελτιωμένη πρόταση υποβλήθηκε την Πέμπτη και απορρίφθηκε άμεσα μέσω email.

Είναι η τέταρτη προσφορά που κάνει η Τσέλσι για τον 21χρονο, αφού είχαν απορριφθεί από την Μπράιτον προσφορές αξίας 60, 65 και 70 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Καϊσέδο, ο οποίος βρίσκεται με την ομάδα της νότιας ακτής στις ΗΠΑ στην καλοκαιρινή της περιοδεία, θέλει την μετακίνηση και οι προσωπικοί όροι δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα. Η Μπράιτον ελπίζει να κρατήσει τον διεθνή με το Εκουαδόρ και αναμένεται να χρειαστούν πάνω από 100 εκατομμύρια λίρες για να αλλάξει η στάση του ιδιοκτήτη Τόνι Μπλουμ.

Η Μπράιτον έχει λάβει υπόψη της πρόσφατες μεταγραφές, όπως την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις από την Άρσεναλ, ύψους 105 εκατ. λιρών, για να αποφασίσει την αποτίμηση του Καϊσέδο.

Η Μπράιτον αναζητούσε 100 εκατ. λίρες για τον Καϊσέδο, ιδίως δεδομένου ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον Μάρτιο. Η Μπράιτον είχε προηγουμένως αποκρούσει προσεγγίσεις από την Τσέλσι και την Άρσεναλ τον Ιανουάριο.

Η Τσέλσι είναι τώρα ο κύριος μνηστήρας του Καϊσέδο και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να σφραγίσει τη μετακίνησή του στο Stamford Bridge.

Η Τσέλσι εξετάζει εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που δεν υλοποιηθεί η κίνηση για τον Καϊσέδο, συμπεριλαμβανομένου του Ρομέο Λάβια της Σαουθάμπτον που αποτελεί στόχο της Λίβερπουλ.

Η πρώτη εμφάνιση του Καϊσέδο στην προετοιμασία έγινε από τον πάγκο κατά την διάρκεια της νίκης με 2-0 επί της Μπρέντφορντ στο Mercedes Benz Stadium την Τετάρτη.