Τσέλσι: Διέψευσε τις φήμες περί απόκτησης του Εμπαπέ

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τους «μπλε» να ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Γάλλου φορ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τσέλσι: Διέψευσε τις φήμες περί απόκτησης του Εμπαπέ

Κατηγορηματικά διέψευσε ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, τις φήμες που ήθελαν την Τσέλσι να βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων «μνηστήρων» για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Δουλεύουμε στη δική μας πραγματικότητα, η οποία είναι αρκετά διαφορετική», είπε αρχικά ο Αργεντινός, ενώ εν συνεχεία αναφέρθηκε στην υπόθεση του Γάλλου επιθετικού στους Παριζιάνους:

«Είχαμε συνεργαστεί στην Παρί με τον Κιλιάν και πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό το θέμα. Ό,τι και αν πεις, μπορεί να προκαλέσει θόρυβο άνευ λόγου. Είναι μία κατάσταση αρκετά λεπτή και πρέπει να ασχολούνται μόνο η Παρί και ο Κιλιάν. Ελπίζω να τα βρουν.

Είναι μία ομάδα που αγαπώ, γιατί έπαιξα εκεί, ήμουν αρχηγός και προπονητής της. Με τον Κιλιάν διατηρώ μία πολύ καλή σχέση και ελπίζω οι δυο τους να τα βρουν ξανά».