Και δεύτερη γυναίκα κατηγορεί τον Ρονάλντο για βιασμό!

Ο δικηγόρος Λέσλι Στόβαλ ο οποίος εκπροσωπεί την Κάθριν Μαγιόρκα, το φερόμενο θύμα βιασμού από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστήριξε ότι υπάρχει καταγγελία και δεύτερης γυναίκας για σεξουαλική κακοποίηση από τον Πορτογάλο σταρ.

Και δεύτερη γυναίκα κατηγορεί τον Ρονάλντο για βιασμό!

Σύμφωνα με τον κ. Στόβαλ, μια γυναίκα «μου τηλεφώνησε και ισχυρίζεται ότι είχε την ίδια εμπειρία με την πελάτισσά μου».

Ο δικηγόρος της Μγιόρκα δεν έκανε άλλες αποκαλύψεις, ενώ ισχυρίστηκε ότι η αστυνομία του Λας Βέγκας έχει όσες πληροφορίες χρειάζεται για το θέμα και τις εξετάζει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την 34χρονη Κάθριν Μαγιόρκα η οποία ισχυρίζεται ότι την είχε βιάσει.

Σε αναρτήσεις του στα social media είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι: «Αρνούμαι σθεναρά τις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα που στρέφεται εναντίον όλων όσα είμαι και πιστεύω. Όσο κι αν θέλω να καθαρίσω το όνομά μου, αρνούμαι να τροφοδοτήσω το θέαμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το οποίο δημιουργήθηκε από ανθρώπους που επιδιώκουν να προβάλλουν τον εαυτό τους σε βάρος μου», γράφει ο 34χρονος διεθνής στο πρώτο «τιτίβισμά» του, για να προσθέσει στο δεύτερο: «Η καθαρή συνείδησή μου θα μου επιτρέψει να περιμένω με ηρεμία τα αποτελέσματα οποιασδήποτε έρευνας».