Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Μαρσιάλ

Ο Αντονί Μαρσιάλ αναμένεται να επιστρέψει στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει του φιλικού με την Ρεάλ Μαδρίτης

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Μαρσιάλ

Ο Άντονι Μαρσιάλ αναμένεται να αρχίσει να συμμετέχει σε πλήρη προπόνηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή την εβδομάδα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει με προσοχή την επιστροφή του 27χρονου από τον τραυματισμό του, δεδομένου του ιστορικού του, και ο Έρικ Τεν Χάαχ θα τον επιλέξει μόνο όταν πειστεί για την αγωνιστική του κατάσταση.

Ο Μαρσιάλ είναι πάντως έτοιμος να εντείνει τη δουλειά του στις προπονήσεις, αφού υπέστη το πρόβλημα κατά τη διάρκεια της νίκης με 2-1 επί της Φούλαμ στις 28 Μαΐου. Όταν ρωτήθηκε πώς αισθανόταν καθώς περνούσε από τη μεικτή ζώνη στο MetLife Stadium στο Νιου Τζέρσεϊ μετά τη νίκη της Γιουνάιτεντ με 2-0 επί της Άρσεναλ, απάντησε: "Καλύτερα, καλύτερα".

Μέχρι στιγμής στην προετοιμασία, ο Μαρσιάλ έχει προπονηθεί ξεχωριστά στο Κάρινγκτον και στο Pingry School, την πρώτη βάση της Γιουνάιτεντ στην αμερικανική περιοδεία της, αλλά ο Τεν Χάαχ θέλει ο διεθνής Γάλλος να συμμετέχει με την ομάδα στον δεύτερο σταθμό της, ένα συγκρότημα στη Λα Τζόλα του Σαν Ντιέγκο.

Κατά την απουσία του Μαρσιάλ, ο Τζέιντον Σάντσο έχει ξεκινήσει και στα τρία παιχνίδια προετοιμασίας ως ψευτοεννιάρι, ξεκινώντας από τη Λιντς και τη Λιόν.

Η δοκιμή του στη θέση είναι μια πραγματική προσπάθεια του Τεν Χάαχ να δει αν θα μπορούσε να εκτελέσει τον ρόλο σε τακτική βάση όταν ξεκινήσει η σεζόν στην Premier League, με τη Γιουνάιτεντ να μην έχει υπογράψει ακόμη νέο επιθετικό. Ο Τεν Χάαχ έχει ενθαρρυνθεί από όσα είδε, ιδίως απέναντι στην Άρσεναλ από την ικανότητα του Σάντσο να πέφτει βαθιά και να μεταφέρει την μπάλα προς τα εμπρός.

Η Γιουνάιτεντ πάντως περιμένει να φέρει έναν σέντερ φορ, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται για τον Ράσμους Χόιλουντ της Αταλάντα.