Ποστέκογλου: Δημοσιογράφος του έδειξε φανέλα της Μπάγερν με το όνομα του Κέιν

Δεν εντυπωσιάστηκε ο Άγγελος Ποστέκογλου από τη φάρσα με τη φανέλα του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν.

Ποστέκογλου: Δημοσιογράφος του έδειξε φανέλα της Μπάγερν με το όνομα του Κέιν

Έξαλλος ήταν ο Άγγελος Ποστέκογλου, όταν του παρουσιάστηκε έλαβε μια φανέλα της Μπάγερν Μονάχου με την επιγραφή «Κέιν 9» στο πίσω μέρος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Μπανγκόκ το Σάββατο.

Σε μια αμήχανη ανταλλαγή απόψεων που επισκίασε την ομιλία του Ποστέκογλου στους δημοσιογράφους ενόψει του κυριακάτικου φιλικού αγώνα με τη Λέστερ Σίτι, ένας Γερμανός δημοσιογράφος ρώτησε τον προπονητή της Τότεναμ για τις σκέψεις του σχετικά με την φανέλα.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη δει μια προσφορά 60 εκατομμυρίων λιρών συν μπόνους για τον Κέιν αυτό το καλοκαίρι να απορρίπτεται και αναμένεται να συνεχίσει να πιέζει για έναν παίκτη που νιώθει σίγουρη ότι θέλει να έρθει μαζί της.

Ο Ποστέκογλου ρωτήθηκε αρχικά αν εξακολουθεί να μην είναι «χαλαρός» για την κατάσταση με τον Κέιν, όπως είχε πει σε συνέντευξή του νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

«Αυτό ήταν πριν από δύο ημέρες και τίποτα δεν έχει αλλάξει», απάντησε ο Ποστέκογλου.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αποκάλυψε τη φανέλα και είπε: «Με τι μοιάζει αυτό; Φαίνεται αρκετά καλή, έτσι δεν είναι;»

Ο Ποστέκογλου απάντησε: «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε».

Μετά από μια παύση, πρόσθεσε: «Μήπως γελάσατε πολύ με αυτό; Πήρατε αυτό που θέλατε να πάρετε; Ίσως; Πολύ καλά. Έκανες πολύ δρόμο γι' αυτό, σ' ευχαριστώ».

Αναφερόμενος στη φανέλα της Μπάγερν με το όνομα του Κέιν, πρόσθεσε: «Αυτό είναι που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, να φέρουμε την επιτυχία σε έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο, αρκετά μεγάλο για να φτιάχνει κανείς ψεύτικες φανέλες για να είναι παρών».