Μπέρνλι: Ενίσχυση με Ρέντμοντ

Η Μπέρνλι απέκτησε τον εξτρέμ Νέιθαν Ρέντμοντ με ελεύθερη μεταγραφή.

Μπέρνλι: Ενίσχυση με Ρέντμοντ

Ο νεοφώτιστος σύλλογος ήταν σε προχωρημένες συνομιλίες για την υπογραφή του Νέιθαν Ρέντμοντ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και ο 29χρονος συμφώνησε τώρα για διετές συμβόλαιο στη νέα του ομάδα, με οψιόν για τρίτο.

Ο Ρέντμοντ ήταν χωρίς σύλλογο μετά την αποχώρησή του από την τουρκική Μπεσίκτας στο τέλος της περασμένης σεζόν.

"Πάντα είχα φιλοδοξίες να ξαναπαίξω στην Premier League", δήλωσε ο Ρέντμοντ. "Το σχέδιο της Μπέρνλι ταιριάζει με τις φιλοδοξίες μου.

Η διοικητική ομάδα αισθάνεται ότι μπορεί να ενισχύσει περισσότερο το παιχνίδι μου και βλέπει την αξία που μπορώ να προσφέρω εντός και εκτός γηπέδου. Αισθάνομαι ότι ταιριάζει απόλυτα".

Ο Ρέντμοντ είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην ομάδα του Βίνσεντ Κομπανί της Μπέρνλι, καθώς ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας. Ο Τζέιμς Τράφορντ υπέγραψε από τη Μάντσεστερ Σίτι την Πέμπτη και ο Ζέκι Αμντούνι ήρθε από τη Βασιλεία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, με τους Ντάρα Ο'Σέι και Λόρενς Βιγκουρού να ολοκληρώνουν επίσης τις μετακινήσεις τους στο Τερφ Μουρ. Ο Μάικλ Ομπαφέμι και ο Τζόρνταν Μπάιερ επέστρεψαν επίσης με μόνιμες συμφωνίες μετά από δανεισμό στην Μπέρνλι την περασμένη σεζόν.

"Ο Νέιθαν φέρνει μια πλούσια εμπειρία από το παιχνίδι του στην Premier League και πιο πρόσφατα από το χρόνο του στην Τουρκία, όπου ήταν εξαιρετικός", πρόσθεσε ο Κομπανί. "Ανυπομονούμε να παίξουμε μεγάλο ρόλο στο επόμενο κεφάλαιο του.

Έχει μεγάλη εργασιακή ηθική, πολλές ικανότητες και διάθεση να συνεχίσει να μαθαίνει. Φέρνει επίσης την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του σε αυτό το ποδοσφαιρικό σύλλογο, κάτι που θα ωφελήσει τους νεότερους παίκτες εδώ".

Ο Ρέντμοντ πέτυχε έξι γκολ σε 28 συμμετοχές στην Μπεσίκτας, ενώ προηγουμένως είχε περάσει έξι χρόνια στη Σαουθάμπτον και από τρία στη Νόριτς Σίτι και την Μπέρμιγχαμ Σίτι.