Μίλαν: Συμφώνησε στα 28 εκατομμύρια με την Βιγιαρεάλ για Τσουκουέζε

Η ιστορία του Σάμουελ Τσουκουέζε εξελίσσεται γρήγορα τις τελευταίες ημέρες και τώρα φαίνεται ότι η θετική κατάληξη για την Μίλαν είναι κοντά.

Μίλαν: Συμφώνησε στα 28 εκατομμύρια με την Βιγιαρεάλ για Τσουκουέζε

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας που θα φέρει τον Νόα Οκαφόρ στο Μιλάνο, το Calciomercato.com αναφέρει ότι και ο Σάμουελ Τσουκουέζε είναι έτοιμος να περάσει τη γραμμή του τερματισμού μετά από νέο γύρο συνομιλιών μεταξύ της διοίκησης της Μίλαν και των ομολόγων τους της Βιγιαρεάλ σήμερα (21/7).

Μάλιστα, επήλθε συμφωνία στη βάση των 25 εκατ. ευρώ ως πάγια αμοιβή συν τα μπόνους που θα φτάσουν συνολικά τα 28 εκατ. ευρώ, με πενταετές συμβόλαιο έτοιμο για τον παίκτη. Λείπουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες, αλλά αναμένεται να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μόλις τακτοποιηθούν και ολοκληρωθούν τα οριστικά έγγραφα για τη μεταγραφή του Οκαφόρ από τη Σάλτσμπουργκ, θα έρθει η ώρα να γίνει το ίδιο και για τον Τσουκουέζε.

Η Δευτέρα θα είναι ημέρα κλεισίματος και ο Στέφανο Πιόλι φαίνεται πως θα αποκτήσει τον δεξιό εξτρέμ που είχε χαρακτηρίσει ως τον νούμερο ένα στόχο στην αρχή της περιόδου.