Νότιγχαμ Φόρεστ: Εξάρθρωση αγκώνα ο Νιακατέ

Ο αμυντικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μούσα Νιακατέ, πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις αφού φαίνεται πως υπέστη εξάρθρωση αγκώνα στο φιλικό προετοιμασίας με την Βαλένθια την Τρίτη (18/7).

Νότιγχαμ Φόρεστ: Εξάρθρωση αγκώνα ο Νιακατέ

Ο Μούσα Νιακατέ αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο στο φιλικό προετοιμασίας της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Βαλένθια, αφού προσγειώθηκε άτσαλα στο αριστερό του χέρι μετά από διεκδίκηση κεφαλιάς.

Ο προπονητής Στιβ Κούπερ δήλωσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης: "Εξάρθρωσε τον αγκώνα του, οπότε είναι προφανώς μια δύσκολη στιγμή γι' αυτόν.

Ελπίζεις ότι με μια εξάρθρωση, μπορείς να τα επαναφέρεις στη θέση τους και η ζημιά μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρή όσο θα μπορούσε να είναι, αλλά δεν ξέρουμε.

Μπορεί να εξακολουθεί να είναι ένας τραυματισμός που μπορεί να τον κρατήσει για λίγο καιρό, ή μπορεί να είναι μια ταχύτερη αποκατάσταση από ό, τι φαινόταν αρχικά. Θα κρατήσουμε τα δάχτυλά μας σταυρωμένα".

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε με 1-0 από τη Βαλένθια στον πρώτο αγώνα της περιοδείας της στην Ισπανία για την προετοιμασία.

Ο 27χρονος έπαιξε 14 φορές στην Premier League για την ομάδα του Cooper την περασμένη σεζόν μετά την άφιξή του το καλοκαίρι από τη Mainz, με έναν τραυματισμό στον προσαγωγό να περιορίζει τη συμμετοχή του.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιστρέφει στη δράση το Σάββατο με φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Λεβάντε και ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην Premier League στην έδρα της Άρσεναλ στις 12 Αυγούστου.