Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμφώνησε στα 55 εκατομμύρια με την Ίντερ για Ονάνα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε με την Ίντερ για την απόκτηση του Αντρέ Ονάνα, στο ποσό των 51 εκατ. ευρώ συν 4 εκατ. ευρώ σε μπόνους.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμφώνησε στα 55 εκατομμύρια με την Ίντερ για Ονάνα

Το πώς ο Αντρέ Ονάναθα ολοκληρώσει τις ιατρικές του εξετάσεις μένει να αποφασιστεί. Ο 27χρονος θα μπορούσε να πετάξει στο Μάντσεστερ για εξετάσεις, αλλά μπορεί να το κάνει και αλλού, πριν ενσωματωθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην περιοδεία της ομάδας για την προετοιμασία στις ΗΠΑ. Ο Έρικ Τεν Χάαχ και η ομάδα του πετάνε από τη Σκωτία την Τετάρτη, αφού αντιμετωπίσουν τη Λιόν στο Εδιμβούργο.

Επίσημη ανακοίνωση για τον Ονάνα δεν αναμένεται σήμερα, καθώς ο σύλλογος επεξεργάζεται τις τελικές λεπτομέρειες. Η βίζα του Ονάνα είναι μία από τις πτυχές που μένει να διευθετηθούν πριν ολοκληρωθεί η μετακίνηση.

Ο Ονάνα έχει ήδη συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους στο Ολντ Τράφορντ και πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028, με οψιόν για έναν επιπλέον χρόνο.

Οι συνομιλίες για το μισθό του Ονάνα είχαν ξεμπλοκάρει το Σάββατο και ολοκληρώθηκαν την επόμενη μέρα. Στη συνέχεια, η Γιουνάιτεντ συμφώνησε με την Ίντερ για το τελικό ποσό, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους και των όρων πληρωμής, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Ονάνα επιθυμούσε διακαώς να μετακομίσει στο "Ολντ Τράφορντ", όπου θα συνδεθεί ξανά με τον Έρικ Τεν Χάαχ μετά την κοινή τους θητεία στον Άγιαξ.