Τσέλσι: Η Μπράιτον απέρριψε την πρότασή της, ύψους 70 εκατομμυρίων λιρών για τον Καϊσέδο

Η Τσέλσι είδε την προσφορά της ύψους 70 εκατομμυρίων λιρών (91,7 εκατ. δολαρίων) για τον Μοϊσές Καϊσέδο να απορρίπτεται από την Μπράιτον.

Τσέλσι: Η Μπράιτον απέρριψε την πρότασή της, ύψους 70 εκατομμυρίων λιρών για τον Καϊσέδο

Η προσφορά - η οποία δεν περιελάμβανε μπόνους- έγινε εγγράφως την Δευτέρα (17/7) και απορρίφθηκε, αλλά το κυνήγι της Τσέλσι συνεχίζεται. Προηγουμένως είδε μια πρόταση ύψους 60 εκατ. λιρών για τον μέσο να απορρίπτεται στις αρχές Ιουνίου.

Ο Μοϊσές Καϊσέδο πέταξε απευθείας στις ΗΠΑ από το Εκουαδόρ για την περιοδεία της Μπράιτον πριν από την έναρξη της σεζόν.

Ο σύλλογος της νότιας ακτής είναι προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο να χάσει τον Καϊσέδο, εφόσον ικανοποιηθεί η τιμή που ζητάει.

Η Μπράιτον ζητούσε 100 εκατ. λίρες για τον Καϊσέδο, ειδικά με δεδομένο ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον Μάρτιο. Η Μπράιτον είχε προηγουμένως απορρίψει προσεγγίσεις από την Τσέλσι και την Άρσεναλ τον Ιανουάριο.

Η Τσέλσι είναι πλέον ο κύριος μνηστήρας του Καϊσέδο και ο 21χρονος παραμένει πρόθυμος να μετακομίσει στην ομάδα του δυτικού Λονδίνου, έχοντας λάβει διαβεβαιώσεις για μεταγραφή μετά το ενδιαφέρον του Ιανουαρίου.

Η κατάσταση περιπλέκεται από την επιθυμία της Μπράιτον να υπογράψει τον αμυντικό της Τσέλσι, Λέβι Κόλγουιλ, για τον οποίο έχει ήδη δει μια προσφορά 30 εκατομμυρίων λιρών να απορρίπτεται.

Ο Κόλγουιλ είχε έναν επιτυχημένο δανεισμό στην Μπράιτον την περασμένη σεζόν, αλλά η Τσέλσι σκοπεύει να τον εντάξει στην πρώτη ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για την ερχόμενη σεζόν, ειδικά με δεδομένους τους τραυματισμούς των Μπενουά Μπαντιασίλ και Γουέσλι Φοφανά.

Η Μπράιτον, πάντως, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Άγγλο διεθνή κάτω των 21 ετών και πιστεύει ότι είναι ανοιχτός στο να επιστρέψει στο Amex Stadium, έχοντας βοηθήσει τους παίκτες του Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι να τερματίσουν πάνω από την Τσέλσι και να προκριθούν στο Europa League.

Η Μπράιτον έχει ήδη χάσει τον Αλέξις Μακ Άλιστερ αυτό το καλοκαίρι, με τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου να πηγαίνει στη Λίβερπουλ. Ωστόσο, έχει ήδη κινηθεί για να καλύψει την εν λόγω αναχώρηση, με την απόκτηση των Τζέιμς Μίλνερ και Μαχμούντ Νταχούντ με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Καϊσέδο πραγματοποίησε 37 συμμετοχές στην Premier League την περασμένη σεζόν, κυρίως ως αμυντικός μέσος.

Ο διεθνής από το Εκουαδόρ εντάχθηκε στην Μπράιτον από την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε το 2021. Ο Καϊσέδο πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν 2021-22 ως δανεικός στο Βέλγιο με την Μπέρσχοτ, πριν επιστρέψει στην Μπράιτον τον Ιανουάριο του 2022.