Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανανεώνει για άλλα πέντε χρόνια ο Ράσφορντ

Ο Μάρκους Ράσφορντ θα υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανανεώνει για άλλα πέντε χρόνια ο Ράσφορντ

Ο Μάρκους Ράσφορντ πρόκειται να δεσμεύσει το μακροπρόθεσμο μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την επίτευξη καταρχήν συμφωνίας για την υπογραφή νέου πενταετούς συμβολαίου.

Ο 25χρονος Άγγλος κυνηγός βρισκόταν σε συζητήσεις με την Γιουνάιτεντ εδώ και αρκετό καιρό, ενόψει της λήξης των υφιστάμενων όρων του το 2024.

Ωστόσο, κάθε αβεβαιότητα θα εξαλειφθεί μόλις ο Ράσφορντ βάλει το στυλό στο χαρτί για ένα νέο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2028 - το οποίο βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ του συλλόγου και του εκπροσώπου του, Ντουέιν Μέιναρντ.

Ο Ράσφορντ έλαβε πιο προσοδοφόρες προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας και της Ευρώπης, αλλά τις απέρριψε για να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ, όπου πάντα ονειρευόταν να κερδίσει μεγάλες διακρίσεις.

Είναι μια τεράστια ώθηση για την ομάδα του Ολντ Τράφορντ στην αρχή μιας εβδομάδας που αναμένεται επίσης να ολοκληρώσει την μεταγραφή του τερματοφύλακα της Ίντερ, Αντρέ Ονάνα, πριν ταξιδέψει στις ΗΠΑ την Τετάρτη για την καλοκαιρινή περιοδεία της.

Ο Ράσφορντ υπογράμμισε τη σημασία του για την Γιουνάιτεντ την περίοδο 2022-23, καθώς επέστρεψε στην κορυφαία φόρμα, σημειώνοντας 30 γκολ σε 56 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και τέσσερα σε επτά με την Αγγλία.

Έγινε μέλος της Γιουνάιτεντ σε ηλικία επτά ετών και, από τότε που αποφοίτησε από την ακαδημία της, έχει βρει δίχτυα 123 φορές σε 359 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα.

Ο Ράσφορντ βοήθησε επίσης τη Γιουνάιτεντ να κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας το 2016, το Λιγκ Καπ και το Europa League ένα χρόνο αργότερα και άλλο ένα Λιγκ Καπ - συν την πρόκριση στο Champions League - την περασμένη σεζόν υπό τον προπονητή Έρικ Τεν Χάαχ.