Βινίσιους: «Λυπάμαι για όσα πέρασε ο Μεντί»

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Μπενζαμέν Μεντί που αθωώθηκε για κατηγορίες βιασμού.

Βινίσιους: «Λυπάμαι για όσα πέρασε ο Μεντί»

Στην υπόθεση του Μπενζαμέν Μεντί, ο οποίος τελικά αθωώθηκε για κατηγορίες βιασμών που τον κράτησαν μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου δύο χρόνια, αναφέρθηκε ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους.

«Λυπάμαι για όλα όσα πέρασες, Μπενζαμέν Μεντί. Έχασες δύο χρόνια από την καριέρα σου, αλλά αυτό είναι το λιγότερο σε όλη αυτή την κατάσταση. Τι γίνεται με την ψυχολογική ζημιά; Η ζωή σου σίγουρα δεν θα είναι ξανά η ίδια. Η κουλτούρα της καταστροφής υπολήψεων βρήκε ένα ακόμη θύμα.

Μέχρι πότε θα κατηγορούμαστε και θα καταδικαζόμαστε χωρίς να έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας; Ψεύτικες ειδήσεις δημιουργούνται και διαδίδονται χωρίς να τσεκάρει κανείς τα γεγονότα (κάτι που ένιωσα πολύ στην περίοδο των διακοπών) και η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη.

Το να είσαι υπεύθυνος είναι το ελάχιστο για κάθε επαγγελματία, αλλά σήμερα η σοβαρή δουλειά είναι η εξαίρεση. Δεν υπάρχουν όρια για να πάρει κάποιος περισσότερα κλικ και να τραβά περισσότερο κοινό. Το ερώτημά μου είναι τι μπορεί να γίνει για να διορθωθεί η ζημιά;», ανέφερε σε μήνυμά του ο Βραζιλιάνος για τον Γάλλο πρώην άσο της Μάντσεστερ Σίτι.