Νότιγχαμ Φόρεστ: Εκτός ομάδας ο Σέλβεϊ

Ο Τζόντζο Σέλβεϊ έμεινε εκτός της αποστολής για την προετοιμασία της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Εκτός ομάδας ο Σέλβεϊ

Η επιθυμία της Νότιγχαμ Φόρεστ να απομακρύνει τον Τζόντζο Σέλβεϊ από το City Ground υπογραμμίστηκε από τον αποκλεισμό του από την ομάδα που θα ταξιδέψει για την προετοιμασία στην Ισπανία.

Ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ έμεινε επίσης εκτός ομάδας, αλλά για διαφορετικούς λόγους - του έχει δοθεί άδεια μετά τα κατορθώματά του με την ομάδα κάτω των 21 ετών της Αγγλίας αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γκιμπς-Γουάιτ ήταν βασικό στέλεχος της Αγγλίας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών, νικώντας την Ισπανία με 1-0 στον τελικό.

Και θα είναι εξίσου αναπόσπαστο κομμάτι για τη Φόρεστ του Στηβ Κούπερ, όταν θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν στην Premier League με το ταξίδι στην Άρσεναλ το Σάββατο 12 Αυγούστου.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τον μέσο Σέλβεϊ, ο οποίος ήδη οδεύει προς την έξοδο από το City Ground.

Ο Σέλβεϊ, 31 ετών, ήρθε από τη Νιούκαστλ μόλις τον Ιανουάριο, όταν υπήρχε η ελπίδα ότι θα έπαιζε ρόλο στο να βοηθήσει τη Φόρεστ να ξεφύγει από τον κίνδυνο του υποβιβασμού στην πρώτη κατηγορία.

Αλλά είχε μικρή επίδραση στην ομάδα και έμεινε στον πάγο για τις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν, αφού αντέδρασε άσχημα όταν έμεινε εκτός αρχικής ενδεκάδας στην πρώην ομάδα του, Λίβερπουλ τον Απρίλιο.

Ο Σέλβεϊ είχε έξι συμμετοχές στο αρχικό σχήμα και δύο συμμετοχές ως αλλαγή στη Φόρεστ, αλλά δεν πρόκειται να προσθέσει σε αυτόν τον αριθμό, καθώς ο σύλλογος ψάχνει να του βρει μεταγραφή.

Οι παίκτες της Φόρεστ αναμένεται να πετάξουν αύριο (17/7) για την Ισπανία. Αντιμετωπίζουν τη Βαλένθια την Τρίτη 18 Ιουλίου (6μμ ώρα Ελλάδας) και τη Λεβάντε το Σάββατο 22 Ιουλίου (11πμ ώρα Ελλάδας).