Ράις: «Να επιστρέψει η Άρσεναλ εκεί που ανήκει»

Για τους στόχους του με της Άρσεναλ μίλησε η νέα σπουδαία μεταγραφή του συλλόγου, Ντεκλάν Ράις.

Ράις: «Να επιστρέψει η Άρσεναλ εκεί που ανήκει»

Την ακριβότερη μεταγραφή Άγγλου παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου αποτέλεσε ο Ντεκλάν Ράις που κόστισε 100 εκ. ευρώ στην Άρσεναλ για να τον αποκτήσει από τη Γουέστ Χαμ.

Ο ίδιο δήλωσε ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του, ενώ τόνισε την επιθυμία του να επαναφέρει την Άρσεναλ στην κορυφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παρακολουθούσα τα τελευταία χρόνια την Άρσεναλ και την τροχιά που είχε πάρει. Όχι μόνο πέρυσι, αλλά και την προηγούμενη σεζόν, όπου τερμάτισαν πέμπτοι, μπορούσες να παρατηρήσεις το στιλ παιχνιδιού που εφάρμοζε ο Μικέλ (σ.σ. Αρτέτα)», αναφέρει αρχικά ο πρώην αρχηγός των «σφυριών».

«Ο τρόπος που δουλεύει ο Μικέλ, η ομάδα, το πόσο νέοι είναι οι παίκτες, η ενέργεια γύρω από τον σύλλογο και η πρόκληση του να επιστρέψει η Άρσεναλ εκεί που ανήκει, όλα αυτά σημαίνουν πολλά για μένα. Ξέρω ότι οι οπαδοί το θέλουν πολύ. Έχω έρθει εδώ πολύ πεινασμένος για επιτυχίες και για να ξοδέψω τα καλύτερα χρόνια μου σε αυτή τη σπουδαία ομάδα».

Εν συνεχεία ο Άγγλος επεκτάθηκε για τον ρόλο του Μικέλ Αρτέτα στην απόφασή του: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Βλέπεις πώς δουλεύει. Από το ντοκιμαντέρ της Amazon μπορούσες να αποκτήσεις μία εικόνα του πώς δουλεύει με τους παίκτες όχι μόνο σαν προπονητής, αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι, πόσο καλός είναι με τους παίκτες και πόσο τους βελτιώνει. Έπαιξε τεράστιο ρόλο στην απόφασή μου να έρθω εδώ».