Και η Μπεσίκτας για Μπακαμπού που λύνει το συμβόλαιο με την Αλ Νασρ

Η Μπεσίκτας φέρεται να έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος κάνει προσπάθεια να λύσει το συμβόλαιο του με την Αλ Νασρ.

Και η Μπεσίκτας για Μπακαμπού που λύνει το συμβόλαιο με την Αλ Νασρ

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού δεν… πρόλαβε καλά καλά να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την Αλ Νασρ και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν για τους Άραβες. Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος είχε παρουσιαστεί και με ένα εντυπωσιακό βίντεο από την Αλ Νασρ, αλλά το πέρασμα του όλα δείχνουν ότι θα είναι πολύ σύντομα.

Τα τουρκικά Μέσα επιμένουν ότι ο έμπειρος επιθετικός προσπαθεί να σπάσει το συμβόλαιο του με την Αλ Νασρ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Τις προηγούμενες ημέρες γινόταν λόγος για συμφωνία της Γαλατασαράι με την πλευρά του παίκτη, αλλά φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική ομάδα από την γειτονική χώρα που έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του.

Τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας έχει μπει σφήνα για την απόκτηση του Σεντρίκ Μπακαμπου. Με την πλευρά του παίκτη φαίνεται πως υπάρχουν επαφές, ενώ γίνονται προσπάθειες να λύσει το συμβόλαιο του με την Αλ Νασρ.