Λιντς: Στο Κατάρ ο Ροντρίγκο

Ο επιθετικός της Λιντς, Ροντρίγκο, βρίσκεται κοντά στην Αλ Ραγιάν.

Λιντς: Στο Κατάρ ο Ροντρίγκο

Στο Κατάρ βρίσκεται ο Ροντρίγκο της Λιντς προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Αλ Ραγιάν.

Η Λιντς θα λάβει 3 εκατομμύρια λίρες από την Αλ Ραγιάν για τις υπηρεσίες του Ροντρίγκο, αφού ο 32χρονος, ο οποίος είχε ακόμη 12 μήνες συμβόλαιο με την Αγγλική ομάδα, είχε ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του που ενεργοποιήθηκε από την ομάδα του Κατάρ.

Ο Ροντρίγκο εντάχθηκε στη Λιντς από τη Βαλένθια έναντι 27 εκατ. λιρών το καλοκαίρι του 2020, αποτελώντας τότε τον πιο ακριβό ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου.

Στις τρεις σεζόν του στο «Έλαντ Ρόουντ», είχε 97 συμμετοχές με την Λιντς, σκοράροντας 28 γκολ και δίνοντας 5 ασίστ.

Παρά τον υποβιβασμό, η τελευταία αγωνιστική περίοδος του Ροντρίγκο για τον σύλλογο αποδείχθηκε η πιο παραγωγική του, καθώς σημείωσε 15 γκολ και έδωσε 2 ασίστ σε 35 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ολοκληρώνοντας τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ της Λιντς.

Είναι ο πέμπτος παίκτης που εξασφαλίζει μετακίνηση μακριά από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι, αφού ο Ρόμπιν Κοχ ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο Μπρέντεν Άαρονσον δόθηκε δανεικός στην Ουνιόν Βερολίνου και ο Μαρκ Ρόκα δόθηκε δανεικός στη Ρεάλ Μπέτις, ενώ ο επιθετικός Τάιλερ Ρόμπερτς εξασφάλισε μόνιμη μετακίνηση στην Μπέρμιγχαμ Σίτι.

Ο Γουέστον ΜακΚένι επέστρεψε επίσης στη Γιουβέντους μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στο «Έλαντ Ρόουντ».