Νότιγχαμ Φόρεστ: Επαφές για Ζοσέ Σα

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει βάλει τον Ζοσέ Σα στη λίστα των επιλογών της, καθώς θέλει να ενισχύσει τις τάξεις των τερματοφυλάκων της αυτό το καλοκαίρι.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Επαφές για Ζοσέ Σα

Ο Ντιν Χέντερσον παραμένει ο πρωταρχικός στόχος της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς επιδιώκει να φέρει μόνιμα τον Άγγλο διεθνή στο «Σίτι Γκράουντ», μετά τον επιτυχημένο δανεισμό του την περασμένη σεζόν. Η Φόρεστ παραμένει σε διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μια προσπάθεια να συμβεί αυτό.

Αλλά η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει επίσης συζητήσει με την Γουλβς για τον Ζοσέ Σα, ο οποίος είναι γνωστός στην ιεραρχία των «κόκκινων».

Ο Σα είναι γνωστός στην Ελλάδα από το εξαιρετικό πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, για δύο τρεις μεταξύ 2018 και 2021 όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδος (62 ανέπαφες εστίες σε 124 ματς).

Ο 30χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στη Γουλβς από τον Ιούλιο του 2021, όταν υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Αγγλική ομάδα.

Είχε μια εντυπωσιακή πρώτη χρονιά και είχε το υψηλότερο ποσοστό αποτροπής γκολ από οποιονδήποτε άλλο τερματοφύλακα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης το 2021-22.

Ο Πορτογάλος διεθνής αγωνίστηκε 39 φορές για την Γουλβς την περασμένη σεζόν, καθώς η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι εξασφάλισε την 13η θέση στην Premier League.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει στο ενεργητικό της τον Γουέϊν Χένεσι, αλλά ο διεθνής Ουαλός είναι τραυματίας.

Ο Ίθαν Χόρβαθ έχει επίσης επιστρέψει στη Φόρεστ μετά τον δανεισμό του στη Λούτον, αλλά είναι πιθανό να του επιτραπεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι, αν ο σύλλογος αποκτήσει τους στόχους του.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα αγωνιστεί ξανά στις 15 Ιουλίου, όταν θα αντιμετωπίσει την Νοτς Κάουντι σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.