Ατζέντης Φαν Ντερ Σαρ: «Είναι σε σοβαρή κατάσταση, αλλά βρίσκεται σε καλά χέρια»

Ο ατζέντης του Έντουιν Φαν Ντερ Σαρ, Ρομπ Γιάνσεν, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του παλαίμαχου Ολλανδού τερματοφύλακα, ο οποίος υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Ατζέντης Φαν Ντερ Σαρ: «Είναι σε σοβαρή κατάσταση, αλλά βρίσκεται σε καλά χέρια»

Στην κατάσταση της υγείας του Έντουιν Φαν ντερ Σαρ αναφέρθηκε ο ατζέντης του παλαίμαχου Ολλανδού τερματοφύλακα, Ρομπ Γιάνσεν.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ νοσηλεύεται μετά από εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη κατά τη διάρκεια των θερινών του διακοπών, με τον Γιάνσεν να τονίζει σε δηλώσεις του:

«Φυσικά τα πράγματα δεν είναι καλά. Βασικά είναι... κακά και καλά. Έτσι λέγεται όταν η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Πρέπει να προστατεύσεις την οικογένεια σε αυτό. Βρίσκεται σε καλά χέρια. Η Ανμαρί είναι εκεί με τον γιο της. Υπάρχει συνεχής επαφή από την Ολλανδία σχετικά με το πώς θα προχωρήσουμε. Πρέπει να ξεκουραστεί πάρα πολύ.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα λειτουργήσει, αλλά φυσικά δεν είναι κάτι μικρό. Μια εγκεφαλική αιμορραγία είναι πολύ σοβαρή. Η Ανμαρί το πέρασε η ίδια το 2009. Αναγνωρίζει πολλά από αυτά που της συνέβησαν τότε.

Ο Έντουιν κι εγώ είχαμε αρκετές συζητήσεις μερικές εβδομάδες πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον Άγιαξ. Ήταν κάπως υπερφορτωμένος. Του είπα “Έντουιν, πρέπει να σταματήσεις. Έχει τελειώσει. Έκανες ό,τι έπρεπε να κάνεις. Ως ένα σημείο δεν θα το κάνεις ποτέ ξανά”».