Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο υπολογίζει τον Λουκάκου

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, δηλώνει ότι περιμένει από τον Ρομέλου Λουκάκου να παρουσιαστεί για προετοιμασία την επόμενη εβδομάδα.

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο υπολογίζει τον Λουκάκου

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε την Τετάρτη (5/7) για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στην ομάδα του δυτικού Λονδίνου την 1η Ιουλίου.

Αν και η Τσέλσι έχει καταφέρει να περιορίσει το ρόστερ της με αρκετές αποχωρήσεις ήδη από αυτή τη μεταγραφική περίοδο, παραμένει ένα ερωτηματικό για το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Ίντερ.

Ο Λουκάκου επανήλθε στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2021 από την Ίντερ, αλλά πέρασε μια δύσκολη σεζόν στο Στάμφορντ Μπριτζ και επέστρεψε πέρυσι στην φιναλίστ του UEFA Champions League.

Σχετικά με το αν περιμένει από τον Λουκάκου να επιστρέψει στην Τσέλσι για την προετοιμασία, ο Ποτσετίνο δήλωσε: «Η κατάσταση, όλα τα μέρη γνωρίζουν τι πιστεύουμε. Νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να επιστρέψει στις 12 ή 13 στην ομάδα για την έναρξη της προετοιμασίας».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός προπονητής ρωτήθηκε αν είχε συζητήσει ακόμη με τον Λουκάκου ή απλά περίμενε την επιστροφή του στο προπονητικό κέντρο του Κόμπαμ.

«Φυσικά», απάντησε ο Ποτσετίνο. «Όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες, το πρώτο πράγμα που κάνουν όταν φτάνουν είναι να έρθουν στο γραφείο μου και να με δουν. Αυτό περιμένω αν είναι ακόμα παίκτης της Τσέλσι».