Μίλαν: Πιέζει για Τσουκουέζε - Αυτή είναι η τριάδα που θέλει ο Πιόλι

Η Μίλαν έκλεισε την απόκτηση του Κρίστιαν Πούλισικ από την Τσέλσι, αλλά δεν σταματά εκεί, καθώς στόχος είναι και ο Σάμουελ Τσουκουέζε.

Μίλαν: Πιέζει για Τσουκουέζε - Αυτή είναι η τριάδα που θέλει ο Πιόλι

Σύμφωνα με το Calciomercato.com, ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι ονειρεύεται να έχει πίσω από τον σέντερ φορ τους Ράφαελ Λέο, Πούλισικ και Τσουκουέζε, μια τριάδα που θα έφερνε ρυθμό, δημιουργικότητα και γκολ.

Ο Λεάο ανανέωσε, υπάρχει συμφωνία με την Τσέλσι για τον Πούλισικ και ο Νιγηριανός παραμένει συγκεκριμένος στόχος. Φαίνεται ότι οι πιο καυτές διαπραγματεύσεις γίνονται για τον μεσοεπιθετικό Τιγιάνι Ρέιντερς της ΑΖ Άλκμααρ, αλλά ο Τσουκουέζε είναι στην κορυφή της λίστας για την επίθεση.

Η Μίλαν σκοπεύει να ξεκινήσει από τη βάση των 20 εκατ. ευρώ στις συζητήσεις με τον σύλλογο της La Liga. Οι επαφές εντάθηκαν στις αρχές της εβδομάδας και η Βιγιαρεάλ προχώρησε στην απόκτηση του Ακομάχ από την Μπαρτσελόνα, ο οποίος θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Τσουκουέζε στα δεξιά.

Το συμβόλαιο του Τσουκουέζε λήγει τον Ιούνιο του 2024, οπότε όλα δείχνουν να είναι υπέρ της Μίλαν στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, οι οποίες θα συνεχιστούν παρά την απόκτηση του Πούλισικ, διότι η διοίκηση θέλει και τους δύο.