Νότιγχαμ Φόρεστ: Αλλάζει μεταγραφική «ρότα» - 5 ή 6 ποιοτικές προσθήκες

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, η ομάδα που έκανε πέρσι 29 μεταγραφές, φέτος θα αλλάξει μεταγραφική τακτική και θα εστιάσει στην προσθήκη 5-6 ποιοτικών παικτών. Στα πρότυπα της Μπράιτον θέλει την ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Νότιγχαμ Φόρεστ: Αλλάζει μεταγραφική «ρότα» - 5 ή 6 ποιοτικές προσθήκες

Το περασμένο καλοκαίρι, η Νότιγχαμ Φόρεστ δημιούργησε ένα προηγούμενο - και, μαζί με αυτό, προσδοκίες.

Όλοι γνωρίζουν πλέον τα νούμερα που απαιτούνται. Είναι πιθανό να ακολουθούν τη Φόρεστ για μερικά χρόνια ακόμα: μια καταιγίδα 22 νέων προσθηκών ακολουθήθηκε από άλλες επτά τον Ιανουάριο.

Η Φόρεστ θα μείνει για πάντα γνωστή ως ο σύλλογος που έκανε 29 μεταγραφές σε μια σεζόν. Ακόμα και οι οπαδοί το αγκάλιασαν με το σήμα κατατεθέν πλέον άσμα "Waka, waka", ο κύριος άξονας του οποίου είναι "30 μεταγραφές, ποιος δίνει δεκάρα; Η Φόρεστ θα μείνει στην κατηγορία".

Τώρα, λίγες εβδομάδες αργότερα, πολλά περίεργα μάτια παραμένουν στραμμένα στο City Ground για να δουν τι μπορεί να επιφυλάσσει αυτή η μεταγραφική περίοδος.

Και υπάρχει η εντύπωση ότι τα πράγματα ήταν λίγο... ήσυχα. Γιατί ο σύλλογος που υπογράφει παίκτες για πλάκα δεν έχει διασκεδάσει καθόλου μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι;

Αυτό που μπορεί να έχει ξεχαστεί μέσα στους τελευταίους 12 μήνες του δράματος είναι ότι, μέχρι αυτή τη φάση του καλοκαιριού του 2022, η Φόρεστ είχε μόνο τρεις νέες προσθήκες: τον Αβονίγι, τον Μπιανκόνε και τον Νιακατέ.

Κανείς δεν υπονοεί ότι αυτή είναι η ηρεμία πριν από μια άλλη καταιγίδα- ότι η Φόρεστ πρόκειται να ξεκινήσει μια νέα φρενίτιδα μεταγραφικής δραστηριότητας. Δεν είναι έτσι.

Η Φόρεστ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει πέρυσι τέτοια εποχή. Συγκέντρωσε μια ομάδα με αρκετή δύναμη σε βάθος για να διατηρήσει την θέση της στην Premier League. Αυτή τη φορά, η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική και η προσέγγιση του συλλόγου στο μεταγραφικό παζάρι θα είναι επίσης διαφορετική.

Η εστίαση θα δοθεί στην πραγματοποίηση πέντε ή έξι ποιοτικών προσθηκών, ενώ παράλληλα θα απομακρυνθεί ένας μεγαλύτερος αριθμός παικτών.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Athletic», ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι μεγάλος θαισώτης του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η Μπράιτον: επιδιώκει να υπογράψει νεαρούς παίκτες με τεράστιες δυνατότητες που μπορούν να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην πρώτη ομάδα της Φόρεστ και οι οποίοι θα αυξήσουν την αξία τους όταν το κάνουν.