Αγγλία: Ο «μάγος» ρέφερι που μετέτρεψε πέναλτι σε φάουλ εκτός περιοχής! (vid)

Τη χειρότερη διαιτητική απόφαση της χρονιάς πήρε ο διαιτητής Άλαν Γιανγκ στο ματς Γουίμπλεντον-Μπράντφορντ για τη League 1. Δείτε το απίστευτο βίντεο.

Αγγλία: Ο «μάγος» ρέφερι που μετέτρεψε πέναλτι σε φάουλ εκτός περιοχής! (vid)

Μία από τις χειρότερες διαιτητικές αποφάσεις που έχουν καταγραφεί σε βίντεο και αναμφίβολα τη χειρότερη της τρέχουσας σεζόν πήρε ο Άλαν Γιανγκ στην αναμέτρηση της Γουίμπλεντον με τη Μπράντφορντ Σίτι για τη League 1 στην Αγγλία.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην επίθεση με τον Άντι Μάρσαμ να «γκρεμίζεται» εντός περιοχής από αντίπαλο, σε μια καταφανέστατη περίπτωση πέναλτι η οποία μάλιστα εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του Άγγλου ρέφερι, καθώς βρισκόταν πολύ κοντά στη φάση.

Η τηλεοπτική κάμερα κατέγραψε φυσικά τη σκηνή, ωστόσο το τι ακριβώς είδε ή σκέφτηκε ο διαιτητής παραμένει μυστήριο. Κι αυτό διότι αντί για το «καραμπινάτο» πέναλτι, ο Γιανγκ καταλόγισε... φάουλ εκτός περιοχής (!), παρά το γεγονός ότι η παράβαση έγινε τουλάχιστον ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ μέσα στη μεγάλη περιοχή της Γουίμπλεντον!

Για την ιστορία, η Μπράντφορντ κέρδισε το παιχνίδι με σκορ 1-0, ωστόσο η... τερατώδης απόφαση του ρέφερι έγινε εύλογα «καυτό» θέμα συζήτησης μεταξύ των φιλάθλων στα social media, με έναν εξ αυτών να γράφει: «Καλωσήρθατε στη διαιτησία της League 1. Και μερικοί νομίζουν ότι τα πράγματα είναι άσχημα στην Premier...»!

Δείτε το βίντεο με την ακατανόητη απόφαση του Άλαν Γιανγκ: