Μέισον Μάουντ: Αποχαιρέτησε τους φίλους της Τσέλσι πριν φύγει για την Γιουνάιτεντ (vid)

Ο Μέισον Μάουντ έστειλε ένα μήνυμα στους οπαδούς της Τσέλσι ενόψει της επικείμενης μετακίνησής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μέισον Μάουντ: Αποχαιρέτησε τους φίλους της Τσέλσι πριν φύγει για την Γιουνάιτεντ (vid)

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Μάντσεστερ για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ.

Η Γιουνάιτεντ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την μετακίνηση του Μάουντ στο "Ολντ Τράφορντ" ύψους 55 εκατομμυρίων λιρών, αλλά ο μέσος κατέγραψε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τους οπαδούς της Τσέλσι.

Ο Μάουντ δημοσίευσε το μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram το βράδυ της Τρίτης (4/7).

Αναλυτικά όσα είπε: "Γεια σας, φίλαθλοι της Τσέλσι. Δεδομένης της κουβέντας των τελευταίων έξι μηνών, αυτό μπορεί να μη σας εκπλήσσει. Αλλά αυτό δεν διευκολύνει καθόλου το να σας πω ότι πήρα την απόφαση να φύγω από την Τσέλσι.

Αισθάνομαι ότι αξίζετε περισσότερα από μια απλή γραπτή δήλωση. Γι' αυτό ήθελα να σας πω άμεσα πόσο ευγνώμων είμαι για όλη την υποστήριξή σας τα τελευταία 18 χρόνια. Ξέρω ότι κάποιοι από εσάς δεν θα είναι ευχαριστημένοι με την απόφασή μου, αλλά είναι αυτό που είναι σωστό για μένα αυτή τη στιγμή στην καριέρα μου.

Ήρθα στην Τσέλσι όταν ήμουν έξι ετών και έχουμε περάσει πολλά μαζί. Κατακτώντας το Κύπελλο Νέων, τα βραβεία μου ως παίκτης της χρονιάς, το Σούπερ Καπ, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και φυσικά εκείνη την αξέχαστη βραδιά που κατακτήσαμε το Champions League.

Θέλω να ευχαριστήσω την ακαδημία, τον Τζιμ και τον Νιλ, που με επηρέασαν τόσο πολύ από τόσο μικρή ηλικία. Τους μάνατζερ που δούλεψα κάτω από τους οποίους δούλεψα, τον Φρανκ (Λάμπαρντ), τον Τόμας (Τούχελ) και τον Γκράχαμ (Πότερ).

Το backroom staff - οι αφανείς ήρωες της Cobham, όλους τους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια που έχουν γίνει αδέρφια μου, την οικογένειά μου για τη συνεχή αγάπη και υποστήριξη και κυρίως εσάς που με στηρίξατε σε όλη τη διάρκεια. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο".

Ο Μάουντ είχε ένα χρόνο ακόμα στη συμφωνία του με το Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά οι διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο ψυχράνθηκαν και η Τσέλσι ήταν πρόθυμη να συμμορφωθεί με τις επιθυμίες του σχετικά με μια πιθανή αποχώρηση.

Είναι προϊόν των ακαδημιών της Τσέλσι και έχει 195 συμμετοχές με την ομάδα από το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2017, πετυχαίνοντας 33 γκολ.

Ο Μάουντ πέρασε δύο σεζόν ως δανεικός στη Φίτεσε και την Ντέρμπι Κάουντι μεταξύ 2017 και 2019 πριν καθιερωθεί ως βασικός στην πρώτη ομάδα στην πρώτη θητεία του Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι.

Κατέκτησε το UEFA Champions League με τον σύλλογο το 2020-21 υπό τον Τόμας Τούχελ, προτού προσθέσει και το FIFA Club World Cup την ίδια χρονιά.