Λίβερπουλ: Περιζήτητος ο Τιάγκο στην Σαουδική Αραβία

Ο Τιάγκο αποτελεί πόλο έλξης σοβαρού ενδιαφέροντος από την Σαουδική Αραβία, με τον μέσο της Λίβερπουλ να έχει ήδη απορρίψει μια άκρως ελκυστική πρόταση.

Λίβερπουλ: Περιζήτητος ο Τιάγκο στην Σαουδική Αραβία

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα βρίσκεται ψηλά στη λίστα των εκλεκτών στόχων της Saudi Pro League, αφού μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» δεν έχουν δεχτεί καμία προσφορά γι' αυτόν μέχρι στιγμής, με τις προσεγγίσεις να γίνονται απευθείας στο στρατόπεδο του παίκτη.

Ο Ισπανός διεθνής απέρριψε πρόσφατα μία επίσημη, άκρως κερδοφόρα, πρόταση από σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας και επικεντρώνεται στην επιστροφή του στις προπονήσεις με την έναρξη της προετοιμασίας στο Άνφιλντ αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο 32χρονος σκοπεύει επί του παρόντος να παραμείνει στην Λίβερπουλ για την σεζόν 2023-24, αλλά μένει να δούμε αν μια βελτιωμένη προσφορά θα οδηγήσει σε αλλαγή γνώμης τις επόμενες εβδομάδες.

Αν ο Τιάγκο δείξει ότι θέλει να επιδιώξει μεταγραφή, τότε η Λίβερπουλ θα πρέπει να πάρει μια απόφαση, αλλά, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Γιούργκεν Κλοπ σχεδιάζει την επόμενη αγωνιστική περίοδο με αυτόν στα πλάνα του. Η Λίβερπουλ θα ήταν ευτυχής αν ο Τιάγκο εκπλήρωνε τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και αποχωρούσε το 2024 ως ελεύθερος.

Η μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ ανακατασκευάστηκε αυτό το καλοκαίρι με τις μεταγραφές των Αλέξις Μακ Άλιστερ και Ντομινίκ Σόμποσλαϊ. Μετά την επιτυχή μεταγραφή του Σόμποσλαϊ, ο Κεφρέν Τουράμ της Νις δεν θεωρείται πλέον στόχος με την Λίβερπουλ να έχει αποφασίσει ότι ο Ούγγρος διεθνής ήταν η καλύτερη επιλογή.