Τονάλι: «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Αρχίζω μια νέα περιπέτεια…»

Ο Σάντρο Τονάλι αποχαιρέτησε τη Μίλαν με μήνυμά του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη μετακίνησή του στη Νιουκάστλ.

Τονάλι: «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Αρχίζω μια νέα περιπέτεια…»

Ο Σάντρο Τονάλι αποτέλεσε παρελθόν από τη Μίλαν για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Αγγλία και τη Νιουκάστλ και σε μήνυμά του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε τους «ροσονέρι».

«Σήμερα έχω ανάμεικτα συναισθήματα στην καρδιά μου. Όπως γνωρίζετε, αποφάσισα να αρχίσω μια νέα περιπέτεια, μια νέα πρόκληση. Αρχίζω εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μου στον σύλλογο που με καλωσόρισε και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της εκπληκτικής ομάδας, που για μένα είναι και πάντα θα είναι το σπίτι μου. Ευχαριστώ όσους κατέστησαν εφικτό για μένα να φορέσω τα χρώματα της ομάδας της καρδιάς μου και όσους χειρίστηκαν την υπόθεσή μου τις τελευταίες εβδομάδες.

Έμαθα τόσα πολλά σε αυτά τα τρία χρόνια και βρήκα μια ποδοσφαιρική οικογένεια στον σύλλογο, στους συμπαίκτες, στο προπονητικό επιτελείο, που με υποστήριξαν και με καθοδήγησαν στο ταξίδι μου. Χάρη σε αυτά έχω καταφέρει να βελτιωθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος μέσος που ο πιο ακριβοπληρωμένος Ιταλός ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Κατανοώ ότι αυτό το αντίο ίσως προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τέτοια, όταν αφήνεις ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς σου. Αλλά είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι στο ποδόσφαιρο, όπως και στην ζωή, οι αλλαγές μπορούν να αποτελέσουν πηγή ανάπτυξης για όλους όσους συμμετέχουν.

Τώρα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους μου: όλους όσοι, όπως κι εγώ, έχετε το κόκκινο και το μαύρο χρώμα στην καρδιά σας. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα συνθήματα από την κερκίδα, το 19ο σκουντέτο, όλες τις υπέροχες στιγμές που μοιραστήκαμε και την αγάπη για τη Μίλαν μας.

Σας εύχομαι σε όλους, στον σύλλογο και στους φιλάθλους, τα καλύτερα για το μέλλον και είμαι αισιόδοξος ότι θα συνεχίσετε να πετυχαίνετε σπουδαία πράγματα μαζί. Μια θερμή αγκαλιά, με την ελπίδα ότι αυτό δεν είναι αντίο, αλλά εις το επανιδείν.

Φόρτσα Μίλαν, Σάντρο».