Λίβερπουλ: Ο Σομποσλάι πήρε τη φανέλα με το νούμερο 8 του Τζέραρντ και υπάρχει εξήγηση

Ο Ούγγρος Ντομινίκ Σομποσλάι υπέγραψε στη Λίβερπουλ, ανακοινώθηκε και πήρε και τη φανέλα με το νούμερο 8.

Λίβερπουλ: Ο Σομποσλάι πήρε τη φανέλα με το νούμερο 8 του Τζέραρντ και υπάρχει εξήγηση

Ο Ούγγρος Ντομινίκ Σομποσλάι όχι μόνο ανακοινώθηκε από τη Λίβερπουλ αλλά πήρε και τη φανέλα με το νούμερο 8, που φορούσε για πολλά χρόνια ο αρχηγός της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, Στίβεν Τζέραρντ.

Μετά τον Τζέραρντ η φανέλα με το νούμερο 8 δεν έμεινε «ορφανή» αφού τη φορούσε τα τελευταία χρόνια ο Κεϊτά, ο οποίος επίσης είχε αποκτηθεί από τη Λειψία αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα λόγω των πολλών τραυματισμών.



Στο Λίβερπουλ βέβαια ελπίζουν ο Ούγγρος Ντομινίκ Σομποσλάι να προσφέρει περισσότερα με την κόκκινη φανέλα απ’ ότι ο Κεϊτά, ο οποίος αποχώρησε και συνεχίζει την καριέρα του στη Βέρντερ Βρέμης.

Όπως εξήγησε ο Ούγγρος για τη φανέλα με το νούμερο 8, την πήρε γιατί έχει τατουάζ στο χέρι του, μια φράση που έχει πει στο παρελθόν, ο Τζέραρντ: «Το ταλέντο είναι ευλογία από τον Θεό, αλλά χωρίς απίστευτη θέληση και ταπεινότητα, δεν αξίζει τίποτα».

Ο Σομποσλάι τον θαύμαζε και έτσι από τη στιγμή που υπέγραψε στους «κόκκινους» πήρε και τη φανέλα με το νούμερο 8 που είχε μείνει «ορφανή» μετά την αποχώρηση του Κεϊτά.