Μαυροπάνος: Και η Νότιγχαμ Φόρεστ στο «κόλπο» της απόκτησής του

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησης του Ντίνου Μαυροπάνου. Υψηλές οι αξιώσεις της Στουτγκάρδης. 

Μαυροπάνος: Και η Νότιγχαμ Φόρεστ στο «κόλπο» της απόκτησής του

Ο ταλαντούχος Έλληνας αμυντικός Ντίνος Μαυροπάνος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών κλαμπ στην Bundesliga αυτό το καλοκαίρι. Αν και η Στουτγκάρδη παρέμεινε στην κατηγορία, ο Μαυροπάνος ξεχώρισε κατά τη διάρκεια των μπαράζ εναντίον της Αμβούργου και οι προοπτικές του να συνεχίσει στην ομάδα φαίνεται να είναι απίθανες. Έτσι, έχει δημιουργηθεί μια ουρά από ομάδες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με αναφορές της γερμανικής εφημερίδας «Bild», η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον Μαυροπάνο. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, επιθυμεί να τον αποκτήσει, παρά την δυσκολία της μεταγραφής. Παράλληλα, μια άλλη ομάδα της Premier League, η Φούλαμ, επίσης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Έλληνα αμυντικό. Επιπλέον, οι Νάπολι και Άιντραχτ Φρανκφούρτης παραμένουν στο παιχνίδι, αν και η τελευταία φαίνεται να έχει λιγότερες πιθανότητες, καθώς ο Μαυροπάνος εξετάζει την προοπτική μιας νέας πρόκλησης εκτός της γερμανικής λίγκας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, υπάρχει μια ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιο του Μαυροπάνου με τη Στουτγκάρδη, η οποία ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η διοίκηση της Στουτγκάρδης φαίνεται ότι είναι πρόθυμη να τον πουλήσει ακόμα και με ένα χαμηλότερο ποσό, κοντά στα 15-20 εκατομμύρια ευρώ.