Άρσεναλ: «Έδωσαν τα χέρια» στα 120 εκατομμύρια με την Γουέστ Χαμ για Ράις

Την ακριβότερη μεταγραφή Άγγλου παίκτη στην Premier League αναμένεται να ολοκληρώσει η Άρσεναλ, η οποία συμφώνησε στα 121,65 εκατομμύρια ευρώ (105 εκατομμύρια λίρες) με την Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις

Άρσεναλ: «Έδωσαν τα χέρια» στα 120 εκατομμύρια με την Γουέστ Χαμ για Ράις

Η Άρσεναλ συμφώνησε με την Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις, με το το ποσό των 121,65 εκατομμυρίων ευρώ (105 εκατομμύρια λίρες).

Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στη διαδικασία προσπάθειας επίλυσης των όρων πληρωμής. Η Μάντσεστερ Σίτι αποσύρθηκε από την κούρσα για την υπογραφή του Ράις την Τετάρτη, μετά την βελτιωμένη προσφορά της Άρσεναλ.

Η Σίτι είχε ισοφαρίσει την πρόταση της Άρσεναλ ύψους 90 εκατ. λιρών, προσφέροντας ένα αυξημένο ποσό προκαταβολικά, μόνο που και οι δύο προσφορές απορρίφθηκαν.

Αλλά η Άρσεναλ επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης με ένα αρχικό ποσό 100 εκατομμυρίων λιρών και επιπλέον 5 εκατομμύρια λίρες σε μπόνους.

Η Άρσεναλ ανέβασε την προσφορά της για να προσπαθήσει να εξασφαλίσει τον κορυφαίο καλοκαιρινό στόχο του προπονητή Μίκελ Αρτέτα.

Θα πρόκειται για ποσό ρεκόρ στην Premier League για Βρετανό παίκτη, αν η μεταγραφή υλοποιηθεί.

Το συμβόλαιο του Ράις με την Γουέστ Χαμ λήγει το 2024, με οψιόν επέκτασης ενός έτους.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν, δήλωσε μετά τον θρίαμβο του συλλόγου στο Europa Conference League ότι αναμένει ότι ο Άγγλος διεθνής θα έχει παίξει το τελευταίο του παιχνίδι για τον σύλλογο, προσθέτοντας ότι «ήθελε να φύγει».

Ο Ράις έχει πραγματοποιήσει 245 συμμετοχές με την Γουέστ Χαμ από τότε που έκανε το ντεμπούτο του το 2017.