Λίβερπουλ: «Χτυπάει» και Σομποσλάι

Για την απόκτηση του Ντομινίκ Σομποσλάι από την Λειψία κινείται η Λίβερπουλ. Στα 70 εκατομμύρια ευρώ η ρήτρα του 22χρονου επιτελικού μέσου.

Λίβερπουλ: «Χτυπάει» και Σομποσλάι

Η Λίβερπουλ διερευνά το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον μεσοεπιθετικό της Λειψίας Ντομινίκ Σομποσλάι.

Εκπρόσωπος των «κόκκινων» είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους του 22χρονου αυτή την εβδομάδα με σκοπό την μεταγραφή του αυτό το καλοκαίρι.

Οποιαδήποτε πιθανή συμφωνία είναι περίπλοκη, ωστόσο, και υπάρχει αποδοχή στον σύλλογο ότι θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει.

Ο Σομποσλάι έχει ρήτρα αποδέσμευσης 70 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του - με αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με τη λήξη της - αλλά ανεξάρτητα από αυτό, οποιαδήποτε κίνηση θα συνεπάγεται σημαντική οικονομική δαπάνη.

Είναι η πιο πρόσφατη επιλογή επιθετικού μέσου που εξετάζεται από τους «κόκκινους» και ταιριάζει στο προφίλ που αναζητά στην περίοδο αυτή, μετά την προηγούμενη επιδίωξη του διεθνούς Άγγλου Μέισον Μάουντ.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Σομποσλάι βρίσκεται ψηλά στις σκέψεις της Λίβερπουλ εν μέσω ενδιαφέροντος τόσο για τον Κέφριν Τουράμ όσο και για τον Ρομέο Λάβια, ενώ η όποια κίνηση δεν σχετίζεται με τον δανεισμό του Φάμπιο Καρβάλιο στην ομάδα της Bundesliga.

Ο Σομποσλάι είναι βασικός παίκτης της Λειψίας, έχοντας 48 συμμετοχές τη σεζόν 2022-23, πετυχαίνοντας 10 γκολ, ενώ είναι και βασικός παίκτης της Εθνικής Ουγγαρίας, όπου έχει επίσης 32 συμμετοχές.

Η Λίβερπουλ έχει ήδη σφραγίσει την απόκτηση του Αλέξις Μακ Άλιστερ από την Μπράιτον αυτό το καλοκαίρι.