Λίβερπουλ: Προτεραιότητα η ανανέωση του Αλεξάντερ-Άρνολντ, δεν ανανεώνουν Τιάγκο, Μάτιπ

Δεν πρόκειται να προσφέρει επέκταση συμβολαίου σε Τιάγκο και Μάτιπ η Λίβερπουλ που έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανανέωση του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ

Λίβερπουλ: Προτεραιότητα η ανανέωση του Αλεξάντερ-Άρνολντ, δεν ανανεώνουν Τιάγκο, Μάτιπ

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε στάδιο σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν. Τα συμβόλαια των παικτών αποτελούν ζωτικής σημασίας πτυχή του στρατηγικού αυτού σχεδίου. Ειδικότερα, η ομάδα έχει θέσει προτεραιότητα στην ανανέωση του συμβολαίου του φορμαρισμένου αμυντικού και εσχάτως... μέσου Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο οποίος δεσμεύεται ήδη με συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, με την ικανότητά του να δημιουργεί επικίνδυνες επιθέσεις από την πτέρυγα και να παρέχει ασύλληπτη ποιότητα στο παιχνίδι του, έχει αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχημένης πορείας της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια. Με το συμβόλαιό του να πλησιάζει στο τέλος του, οι "κόκκινοι" έχουν επιδείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την παράταση της παρουσίας του στο Άνφιλντ. Σκοπός τους είναι να του προσφέρουν ένα νέο πολυετές συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές, αντανακλώντας την αξία του και την συμβολή του στην ομάδα.

Οι επόμενες δύο σημαντικές περιπτώσεις παικτών που προκαλούν ερωτηματικά σχετίζονται με τα συμβόλαια των Τζόελ Μάτιπ και Τιάγκο Αλκαντάρα. Το συμβόλαιο του Μάτιπ, ενός αξιόπιστου αμυντικού με εμπειρία και ικανότητες, λήγει το 2024. Δεν αναμένεται να του προταθεί επέκταση συμβολαίου, καθώς η ομάδα εξετάζει επιλογές για να ανανεώσει την αμυντική της γραμμή.

Όσον αφορά τον Τιάγκο Αλκαντάρα, ο μεσοεπιθετικός με τις τεχνικές ικανότητες και την απρόβλεπτη δημιουργικότητά του θα δει επίσης το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2024. Μολονότι ο Τιάγκο έχει καταφέρει να επηρεάσει θετικά την ομάδα, οι πληροφορίες υποδηλώνουν ότι η Λίβερπουλ δεν σχεδιάζει να του προσφέρει νέα επέκταση συμβολαίου.

Με αυτές τις κινήσεις, η Λίβερπουλ επιδιώκει να διατηρήσει την ισχυρή της βάση παικτών και να προχωρήσει προς νέες επιτυχίες στο μέλλον.