Λίβερπουλ: Πήρε το μυθικό «7» ο Λουίς Ντίας

Ο Λουίς Ντίας της Λίβερπουλ θα φορά πλέον το μυθικό «7» στην φανέλα του. Με αυτήν την αλλαγή, ο Κολομβιανός επιδιώκει να ξεκινήσει μια νέα φάση στην καριέρα του και να συνεχίσει να ενισχύει την ομάδα του.

Λίβερπουλ: Πήρε το μυθικό «7» ο Λουίς Ντίας

Μέχρι πρόσφατα, ο Λουίς Ντίας φορούσε το νούμερο 23 στη φανέλα της Λίβερπουλ. Ωστόσο, ενόψει της νέας σεζόν, οι «κόκκινοι» αποφάσισαν να του αναθέσουν το νούμερο 7, έναν αριθμό με ιστορία και σημασία στην ιστορία της Λίβερπουλ.

Η αλλαγή αυτή έρχεται μετά από μια δύσκολη σεζόν για τον Ντίας και την ομάδα του κατά την οποία ο 26χρονος αντιμετώπισε τραυματισμούς που τον απέτρεπαν να αγωνιστεί για μεγάλο μέρος της σεζόν. Ωστόσο, με την αλλαγή στην φανέλα και το νούμερο 7 στην πλάτη του, ελπίζει να ξεπεράσει τα εμπόδια και να κάνει νέα αρχή ενόψει της νέας σεζόν.

Κατά την πρώτη του χρονιά στο «Άνφιλντ», όταν υπέγραψε τον Ιανουάριο του 2022 βοήθησε την Λίβερπουλνα κατακτήσει το FA Cup, το Carabao Cup και το Community Shield, αποτελώντας έναν σημαντικό παίκτη στην επιτυχία της ομάδας.

Ο 26χρονος εξτρέμ έχει καταγράψει εντυπωσιακούς αριθμούς κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο Μέρσεϊσάιντ. Μετράει 11 γκολ και 8 ασίστ σε 47 ματς, αποδεικνύοντας την αξία του ως πολύτιμο μέλος της ομάδας της Λίβερπουλ.

Η αλλαγή του αριθμού στη φανέλα του Λουίς Ντίας αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του πορεία. Ο παίκτης αναμένεται να συνεχίσει να ενισχύει την Λίβερπουλ με τις αρετές του και να προσφέρει την εμπειρία του στην ομάδα.

Ο Ντίας έχει όλα τα φόντα να επιτύχει με τη νέα του φανέλα και να συνεχίσει να εντυπωσιάζει τους οπαδούς της Λίβερπουλ με τις επιδόσεις του στο γήπεδο. Με τη συνεχή υποστήριξη της ομάδας και τη θέλησή του να προοδεύει, ο Ντίας ελπίζει να γράψει μια νέα επιτυχημένη εποχή στην καριέρα του.