Τότι: «Ο Ντιμπάλα αξίζει τη φανέλα με το Νο10, αν μείνει άλλα 10-20 χρόνια στη Ρόμα»

Ο θρύλος της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, έστειλε μήνυμα στον Πάουλο Ντιμπάλα, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στους «τζιαλορόσι» αναλαμβάνοντας κάποιο πόστο στο σύλλογο.

Τότι: «Ο Ντιμπάλα αξίζει τη φανέλα με το Νο10, αν μείνει άλλα 10-20 χρόνια στη Ρόμα»

Το όνομα του Φραντσέσκο Τότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό της Ρόμα αλλά και με το νούμερο «10» στον ιταλικό σύλλογο. Ο θρύλος των «τζιαλορόσι» αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα για να αναλάβει κάποιο πόστο, ενώ μίλησε και για τον Πάουλο Ντιμπάλα και το ενδεχόμενο να πάρει ο Αργεντινός τη φανέλα με το «10».

«Εάν αξίζει ο Ντιμπάλα τη φανέλα με το Νο 10; Την αξίζει αν σκέφτεται να μείνει για άλλα 10-20 χρόνια στην Ρόμα», είπε χαρακτηριστικά ο Τότι, ενώ για το σενάριο επιστροφής του στο σύλλογο, απάντησε: «Δεν ξέρω κάτι. Εάν θα μου άρεσε; Σε ποιον δεν θα άρεσε να ασχολείται με την Ρόμα;».

Πέραν αυτών, μίλησε και για τον προπονητή Ζοσέ Μουρίνιο που φήμες τον ήθελαν το φετινό καλοκαίρι να αποχωρεί από το σύλλογο της ιταλικής πρωτεύουσας για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την προπονητή του καριέρα.

«Είναι μεγάλος προπονητής και άνθρωπος, έκανε πάρα πολλά και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι», σημείωσε σχετικά ο Τότι.