Νότιγχαμ Φόρεστ: Στην πόρτα της εξόδου ο Ντένις

Ο Εμμανουέλ Ντένις είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ αυτό το καλοκαίρι.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Στην πόρτα της εξόδου ο Ντένις

Οι εκπρόσωποι του Εμμανουέλ Ντένις έχουν ξεκινήσει τηn διαδικασία διερευνητικών συνομιλιών με πιθανούς ενδιαφερόμενους. Ο διεθνής Νιγηριανός θεωρείται ότι αισθάνεται άνετα με την επιλογή της αποχώρησης, αν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν έχει λάβει ακόμη επίσημη πρόταση για τον 25χρονο επιθετικό, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι είναι ανοιχτή σε συζητήσεις για την αποχώρησή του.

Περαιτέρω συζητήσεις για μια προτεινόμενη αποχώρηση προγραμματίζονται στο εγγύς μέλλον μεταξύ εκπροσώπων και της ιεραρχίας του συλλόγου.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέκτησε τον Ντένις από την Γουότφορντ το περασμένο καλοκαίρι έναντι αμοιβής της τάξης των 15 εκατομμυρίων λιρών με τετραετές συμβόλαιο. Ο σύλλογος της Championship θα λάβει ένα ποσοστό πώλησης σε περίπτωση που θα μετακινηθεί ξανά.

Ο Εμμανουέλ Ντένις ήταν μεταξύ των 22 παικτών που έφερε ο σύλλογος μετά την άνοδο στην Premier League το 2021-22.

Δεν κατάφερε να έχει σημαντική απήχηση, σημειώνοντας δύο γκολ σε 19 συμμετοχές στην Premier League. Και τα δύο ήρθαν στο City Ground σε αγώνες με την Άστον Βίλα και τη Νιούκαστλ.

Ο Ντένις φέρεται να επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη και στην παρούσα φάση δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Η Φόρεστ ξεκινά την αγωνιστική περίοδο 2023-24 της Premier League στις 12 Αυγούστου στην έδρα της Άρσεναλ.