Η μεταγραφή του καλοκαιριού: Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησαν για τον Εμπαπέ

Γαλλικό μέσο αποκαλύπτει την "βόμβα" του καλοκαιριού, αναφέροντας ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν έχουν συμφωνήσει για τη μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ, με μια συμφωνία που ανέρχεται στα 250 εκατομμύρια ευρώ!

Η μεταγραφή του καλοκαιριού: Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησαν για τον Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί σύντομα να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με το "PSG Community", ένα γαλλικό ιστολόγιο αθλητικών ειδήσεων που ασχολείται με θέματα που αφορούν την ομάδα του Παρισιού. Έχει επιτευχθεί η ιδανική συμφωνία ανάμεσα στη Ρεάλ και την ομάδα του Παρισιού, η οποία θα ολοκληρώσει αυτήν την πολύπλοκη μεταγραφή.

Το ίδιο μέσο αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο εμίρης του Κατάρ έστειλε μήνυμα στον Εμπαπέ σχετικά με την ανανέωση ή πώλησή του, και φαίνεται ότι οι εξελίξεις είναι πολύ γρήγορες.

Μετά από επαφές ανάμεσα στον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, και τους ανθρώπους της Παρί, φαίνεται ότι επιτεύχθηκε συμφωνία για τη μεταγραφή του 24χρονου αστέρα, με μια συμφωνία που θα κοστίσει στη Βασίλισσα το ασύλληπτο ποσό των 250 εκατομμυρίων ευρώ!

Σύμφωνα με το άρθρο, το σταθερό ποσό που θα καταβάλει η Ρεάλ ανέρχεται σε 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλα 50 εκατομμύρια ευρώ θα προστεθούν ως μπόνους για την επίτευξη στόχων, όπως η κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Τώρα απομένει να δούμε αν οι Γάλλοι θα αποδειχθούν σωστοί σχετικά με το αποκλειστικό τους ρεπορτάζ και αν η σαπουνόπερα για το μέλλον του Εμπαπέ θα τελειώσει τελικά με μια μεταγραφή στη Ρεάλ αυτό το καλοκαίρι.