Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατέθεσε βελτιωμένη προσφορά για τον Μέισον Μάουντ στα 50 εκατομμύρια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταθέσει βελτιωμένη προσφορά αξίας έως και 50 εκατομμυρίων λιρών για τον μεσοεπιθετικό της Τσέλσι, Μέισον Μάουντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατέθεσε βελτιωμένη προσφορά για τον Μέισον Μάουντ στα 50 εκατομμύρια

Η νέα προσφορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελείται από ένα αρχικό ποσό 45 εκατομμυρίων λιρών συν 5 εκατομμύρια λίρες σε πρόσθετα ποσά. Όμως η Τσέλσι την αντέκρουσε και ζήτησε αμοιβή 60 εκατομμυρίων λιρών συν 5 εκατομμύρια λίρες σε πρόσθετα.

Η συμφωνία πλησιάζει, αλλά δεν έχει ακόμη επιτευχθεί.

Ο Μέισον Μάουντ έχει ένα χρόνο ακόμα στη συμφωνία του με τους Μπλε, αλλά οι συζητήσεις για την επέκταση της παραμονής του δεν έχουν μέχρι στιγμής καταλήξει σε θετική κατάληξη.

Η Τσέλσι επιθυμεί να συμμορφωθεί με τις επιθυμίες του Άγγλου διεθνή και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα συνεχίσει να βελτιώνει την προσφορά της.

Η Τσέλσι απέρριψε πρόταση 40 εκατομμυρίων λιρών από την ομάδα του Ολντ Τράφορντ, καθώς εκτιμά τον παίκτη πολύ υψηλότερα και απέρριψε την προσέγγιση εκ των προτέρων.

Ο Μάουντ είναι προϊόν των ακαδημιών της Τσέλσι και έχει 195 συμμετοχές με την ομάδα από το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2017, πετυχαίνοντας 33 γκολ.

Έχει επίσης 36 συμμετοχές με τη χώρα του και ήταν μέλος των ομάδων του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο Euro 2020 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Ο Μάουντ ταλαιπωρήθηκε με έναν τραυματισμό στη λεκάνη προς το τέλος της σεζόν 2022-23 και έχασε την τελευταία ημέρα της ισοπαλίας της Τσέλσι με την Νιούκαστλ.