Τζέραρντ: «Δεν πρόκειται να πάω στην Σαουδική Αραβία»

Ξεκάθαρος ήταν ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος κατέστησε σαφές πως δεν θα αποδεχθεί την πρόταση να αναλάβει ομάδα στην Σαουδική Αραβία. 

Τζέραρντ: «Δεν πρόκειται να πάω στην Σαουδική Αραβία»

Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν θα δεχτεί την πρόταση να γίνει προπονητής στην Σαουδική Αραβία. Ο πρώην προπονητής της Ρέιντζερς είναι χωρίς ομάδα από τότε που αποχώρησε από την Άστον Βίλα τον Οκτώβριο.

Η Σαουδική Αραβία επενδύει σημαντικά στο ποδόσφαιρο της χώρας, με τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας Καρίμ Μπενζεμά να έχει ήδη υπογράψει αυτό το καλοκαίρι σε ομάδα του Κόλπου μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος βρισκόταν ήδη στην χώρα.

Ο Τζέραρντ συνδέθηκε με μια «χρυσοφόρο» για αυτόν μετακίνηση στην Αλ Ετιφάκ, αλλά, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν σκοπεύει να την πραγματοποιήσει.

«Με κάλεσαν εκεί για να δω μια πιθανή προσφορά, κάτι που έκανα», δήλωσε ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ και της Εθνικής Αγγλίας.

«Το έχω αναλύσει τις τελευταίες δύο ημέρες. Αλλά, όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή, δεν πρόκειται να δεχτώ αυτή την προσφορά».

Ο Τζέραρντ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς το 2018, στην πρώτη του δουλειά στην προπονητική, πριν την οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου της σκωτσέζικης Premiership το 2021.

Έφυγε για την Άστον Βίλα τον Νοέμβριο του ίδιου έτους πριν απολυθεί 11 μήνες αργότερα.