Γουλβς: Τελειώνει του Νέβες στην Αλ Χιλάλ

Ο Ρούμπεν Νέβες ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις με την Αλ Χιλάλ, πριν από την μεταγρφή του ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ στην ομάδα του σαουδαραβικού πρωταθλήματος Pro League από την Γουλβς.

Γουλβς: Τελειώνει του Νέβες στην Αλ Χιλάλ

Ο Ρούμπεν Νέβες συμφώνησε στους προσωπικούς όρους με την Αλ Χιλάλ και πρόκειται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα μετά την ολοκλήρωση των διεθνών αγώνων αυτού του μήνα. Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Τρίτη (20/6) την Ισλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η Γουλβς επιθυμεί να κλείσει γρήγορα μια συμφωνία που θα δει τον Πορτογάλο διεθνή να φεύγει από την Αγγλία για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Νέβες έχει ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό του με την Γουλβς.

Υψηλόβαθμα στελέχη της Μπαρτσελόνα ήθελαν να υπογράψουν τον Νέβες. Ο σύλλογος της La Liga συζήτησε την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τα χρήματα και αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα και αυτή την φορά. Είχαν επίσης εκτεταμένες συζητήσεις με τον Ζόρζε Μέντες, τον ατζέντη του Νέβες, για να κάνουν μια συμφωνία.

Το ενδιαφέρον τους περιπλέχθηκε επίσης από το γεγονός ότι ο Τσάβι δεν ήταν πεπεισμένος ότι ο Νέβες είναι ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Σέρτζιο Μπουσκέτς, του θρυλικού ανασταλτικού μέσου που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα μετά από 18 χρόνια στον σύλλογο.

Ο Νέβες είχε μια επιτυχημένη ατομική χρονιά στη Γουλβς, με τον σύλλογο να τερματίζει 13ος στην Premier League.

Ο 26χρονος αγωνίστηκε σε 35 αγώνες της Premier League για την Γουλβς την περίοδο 2022-23, σημειώνοντας έξι γκολ σε αυτό το διάστημα.