Μάντσεστερ Σίτι: Μιλάει με την Μπάγερν ο Γουόκερ

Ο Κάιλ Γουόκερ βρίσκεται σε συζητήσεις για να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι για την Μπάγερν Μονάχου.

Μάντσεστερ Σίτι: Μιλάει με την Μπάγερν ο Γουόκερ

Η συμφωνία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και απομένει δουλειά να γίνει, αλλά η προσδοκία είναι ότι ο Άγγλος διεθνής θα αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια της Premier League μετά το τρεμπλ.

Η αμοιβή μεταξύ των δύο συλλόγων δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη, αλλά δεν αναμένεται να αποτελέσει θέμα.

Υπήρχε μεγάλη πιθανότητα ο Γουόκερ - μαζί με τον συνάδελφό του αμυντικό Ζοάο Κανσέλο - να φύγουν από την Σίτι αυτό το καλοκαίρι, με τον 33χρονο να μην είναι ευχαριστημένος με τα λεπτά συμμετοχής του σε όλη τη σεζόν 2022-23.

Παρά το γεγονός ότι κέρδισε ξανά την θέση του και ξεκίνησε στα 11 από τα 13 τελευταία παιχνίδια της Σίτι, ο Γουόκερ έμεινε στον πάγκο στον τελικό του Champions League με την Ίντερ και έπαιξε μόνο τα τελευταία λεπτά ως καθυστερημένη αλλαγή.

Ο Γουόκερ έχει ένα χρόνο υπόλοιπο στο συμβόλαιό του με την Σίτι και θα επιδιώξει μια θέση στην ομάδα της Αγγλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του επόμενου καλοκαιριού στη Γερμανία.

Ο πρώην αμυντικός της Τότεναμ είχε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Σίτι, με τις 31 από αυτές να είναι από την αρχή.

Από το 2017 που ήρθε στη Σίτι, ο Γουόκερ έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα Premier League, δύο Κύπελλα FA, τέσσερα Κύπελλα Carabao και την περασμένη σεζόν το Champions League.

Η Μπάγερν κατέκτησε την Μπουντεσλίγκα για 11η διαδοχική σεζόν, για πρώτη φορά με προπονητή τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος ήρθε στον σύλλογο τον Μάρτιο.

Ο δεξιός αμυντικός Μπέντζαμιν Παβάρ δήλωσε στον σύλλογο ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει το καλοκαίρι.